PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan İnternet Bağlantı Sorunu

Arkadaşlar Tunca'nın bağlantısında bir problem olmuş ve kendisi nette olamadığı için sorunu size aktaramadı.

Sorun şu ki; Tunca U.S.Robotics 9105 modem kullanıyor. Bağlantı sağlanıyor, ip alınıyor, data ışığı yanıyor. Ancak internete giremiyor.

Sizce sorun nedir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Şuanda Sizlere Maalesef cafeden yazıyorum evet wan ıp var adsl linki yanıyor fakat nete giremiyorum dns te sorun olduğunu söylüyor modemin tüm ayarlarının düzgün yapıldığınıa eminim Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Üsküdar

kendimden gideyim gerçi sen bu yöntemi denemişsindir ama söylemekte fayda var.çok nadir de olsa aynı sorun bende de yaşanıyor.modem ışıkları yanıyor.sağ alt köşeye bağlantı simgesi geliyor.hatta veri bile alıp gönderiyor;ama sayfaları açmıyor değil mi? bu durumda modemi tekrar kuruyorum ve düzeliyor.en olmadı telekom'a başvur istersen.sanırım sorun yeni düzenlemelerden dolayı oluyor..

modem ışıkları yanıyor.sağ alt köşeye bağlantı simgesi geliyor.hatta veri bile alıp gönderiyor;ama sayfaları açmıyor
    Çok Doğru Olmassa bi destek alalım bakalım DNS te ne gibi sorunlar olabilirki

Modemine reset atmayı dene tabi reset özelliği varsa. Sonra bu sitedeki ayarları modemine uygula http://www.ttankara.turktelekom.com.tr/anasayfa/ttdsl/ . Geçmiş olsun.

Benzer Başlıklar

1. Cafemde İnternet bağlantı Sorunu
    rasimaydinkal tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 08.09.2006, 13:08
  2. İnternet Bağlantı Sorunu ve Ses
    keremmergen tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 16.02.2004, 12:58
  3. İnternet bağlantı problemi
    emirdagli tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2