PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: araç çubuğu

Varsayılan araç çubuğu

selam arkadaşlar benimde araç çubuğuyla ilgili şöyle bi sorunum var daha önce ziyaret ettiğim linkleri bi sonraki açılışta kaybidiyorum yani örnek dün googleye girdim buğün sayfayı açtığımda araç çubuğunundaki oka basıyorum ve hiç bir linkle karşılaşmıyorum yani ziyaret sayfalarını kaydetmesi gerekmiyor mu biri ban yardım ederse çok sevinirim ne kadar açıklayıcı oldu bilmiyorum

tarayıcınız nedir?. internet explorer mı, firefox mu, opera mı?.. ayarlarınıza bakın.
    "çıkışta geçmişi sil" seçeneği işaretli olabilir..

tarayıcım internet explorer arkadaşım açıklayıcı bi cevap verirseniz çok sevinirim

İnternet Explorer'da Araçlar -> İnternet Seçenekleri altında Geçmiş diye bir bölüm var. Oda sayfaların tutulacağı gün sayısı var... Onu 20-30 gün yapın...

Eğer buda olmassa Araçlar -> İnternet Seçenekleri buradan açılan sayfadan programlar oradanda Web Ayarlarımı Sıfırla var ona tıkla... Sana giriş sayfası değiştirilsin mi der... Evet veya hayır de...

Ayrıca windows'u hızlandırmak için programlar filan kullandıysan... bu programlar bazı özellikleri kaldırır. fare Gölgesi, efek gibi özellikleri devre dışı bırakır. Bu arada interet explorer'da nasibini alır... tabi böyle bir program kullandıysan...

Kolay gelsin...

arkadaşlar sorunum ortadan kalkmadı dediğiniz şekilde yaptım ama nafile bunu nasıl çözeceğiz anlayamadım bu başka bişey ilk defa karşılaşıyorum

Benzer Başlıklar

1. Google araç çubuğu
    simales tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 23.03.2006, 11:00
  2. ie araç çubuğu
    mylife33 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.12.2005, 22:09
  3. oogle araç çubuğu
    3x3cuTi0N3R tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1