PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
13 sonuçtan 11 - 13 arası sonuçlar

korsana hayır diyen arkadaşlar lütfen okusun.

kim istemez ki orjinal almayı.ama anlamıyorsunuz paramız yok.ya bu yurdun insanı değilsiniz ya da farklı bir yerindesiniz hayatın.basit bir örnek vereyim:sinema eğitimi alıyorum ve günde 4 film izliyorum.cd almaya kalksam 40 ytl dvd alsam günde 80 ytl yapar.şimdi önümde iki seçenek var ya kendimi geliştiremeyecem sinema konusunda ya da korsan alacam.empati yapın lütfen siz olsaydınız hangisini seçerdiniz.şimdi biri çıkıp diyebilir ilerde senin filminin de korsanı olacak o zaman böyle düşünecek misin diye?haklı olabilirler ama özel durumlar dışında sırf korsan üründen dolayı hangi albüm,film vb. zarar etmiş sizce.bol bol kazanıyorlar zaten.korsan konusunda en büyük sorunu abd yaşıyor.dikkat edin rakamlara hiç satmasa 2-3 milyon satıyor.adamların derdi kardan zarar etmemek.yoksa sermayelerini her şekilde kurtarıyorlar)ben açık konuşayım beni rahatsız etsede param olmadığı için korsan kullanacam.son hızla da film indiriyorum internetten ve indirmeye devam edecem.

filmlerde değilde özellikle yerli müzik cdlerinde son bir kaç yılda çok fazla bir indirime gidildi ve fiyatları 10 ytl nin altına indi.
    Ben de mp3 indiriyorum internetten hatta full albüm bile indiriyorum. Fakat sevdiğim bir şarkıcının kaliteli bir albümüyse gdip orjinalinide alıyorum. Öncelikle illegal olarak dinliyorum. beğenirsem gidiyorum. boşuna para vermek istemem bir cd ye. ancak eğer sevdiğim bir albümsede ve ben buna para vermezsem bunun 2.sinin çıkma ihtimali çok düşer. korsana hayır. ama aynı zamanda korsana evet. ikisi arasında kalsamda bence müzik bazında korsana hayır.

Ben albüme para vermezsem, sen para vermezsen ancak internette 300 bin downlaod yapmışsa yani sevilmişse bu adamın şarkıları peki 2. albüm nasıl yapılacak yani neyle yapılacak?

En son çok sevdiğim bir şarkıcının son albümünü internetten indirdim. elimde kendisnin bundna önceki 3 cd side var. Albümü dinledim ve 2 şarkı hariç iğrendim açıkçası albümden. Ve gidip almadım orjinalini. Bence en mantıklısı böyle. alın dinleyin hoşunuza giderse orjinalini muhakak alın. zira en pahalı yerli albüm 10 lira. 5e bile var.

Aynı şeyleri yabancı albümler, filmler ve oyunlar için kesinlikle söyliyemiyorum. onlar korsanı hakediyor.

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İstanbul Gidiyorum Ardıma Bakmadan

Bedava Mp3 İndirmeden Önce İzleyin
    bakın ne kadar oluyormuş önceden başlık açmıştım
    bu konu hakkında

http://www.youtube.com/watch?v=4G6nR2_Hl-o

Benzer Başlıklar

1. internetten telefona mp3 indirme
    vermidon_dankek tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 2