+ Başlığa Yanıt Yaz
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
06.02.2006 00:20 #1
- Katılım Tarihi
- 2003
public wireless a girmek suç mudur?
civardaki şifresiz kablosuz ağlardan internete girmek suç teşkil edermi? giren bir kişi nasıl yakalanabilir. modemimde şifre yoktu yeni koydum, baktım kullanmadığım halde biri bişeyler indirmiş. bu durumu tespiti vs nasıl olablirki. bu durumda şifre koymayı unutan herkes birbirinin ağından internete girer.
-
06.02.2006 00:26 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
Kablosuz ağ kullanmanın dikkat edilecek birçok yönü var. Böyle bir durum olmuşsa mutlaka bir yerlerde kayıtları vardır. En azından telekomda olması gerek. Bence de böyle birşey yasal olarak suçtur ama nasıl hakkını ararsın bilemem.
-
06.02.2006 00:32 #3
- Katılım Tarihi
- 2003
hakkını arama olayı değil ama benimde çevremde var bikaç tane şifresiz ağ bilgisayar buluyo düşük seviyede koparak falan bağlanıyo ama bunlar bilmeden şifre koymuyorlar. şifre koymamışsa herkes birbirinin ağına girer. ama ben giren adamın pc sini vs kaydından kendine nası oluşarımki zor iş zaten.
-
06.02.2006 00:46 #4
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
Burada gereksiz konuşup forumu doldurmak istemiyorum, ama madem iş dertleşmeye geldi.
1.Hangimiz elimize geçen illegal fırsatları vicdanımıza bakmadan, gönül rahatlığıyla değerlendirmiyoruz?
2.İnsanlar için başkasının hakkı artık hiç değerli değil. Herkes birbirinin hakkını yiyor. Hesap sorulmayacak zannediyor. Kim Böyle düşünmüyor?
3.Böyle bir durumun varlığından haberdarsın ve çevrendeki insanların ağlarındaki açıkları görüyorsun, neden o insanlara bunu iletmiyorsun?
4.Kendimizi karşımızdaki insanın yerine koyup düşünmek gerek, günümüzde popüler bir adı bile var empati. Neden yapmıyoruz?
5.Bütün bunları bir kenara bırakırsak, artık hiçbirşeyi başkasına güvenerek yapamayacağız gibi görünüyor, öyleyse önlemlerimizi kendimiz alalım...
Sen en iyisi şifre koy sistemine ve bundan sonra dikkat et. Çevredeki insanları da uyar...
-
06.02.2006 00:51 #5
- Katılım Tarihi
- 2003
teşekkürler dediklerin doğrudur. ben veya başkaları ağını açık bulduğum bu insanlara modeminizde şifre yok diye varsa tanıdıklarım haricinde, nasıl mesaj atabilirimki çevremdeki 30-40 haneli apartmanlardan birilerinden yayılıyor bu yayınlar etrafa.
Benzer Başlıklar
-
Gmail'e girmek...
DepressiveGuN tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 01.03.2007, 22:48 -
Yok mudur bunu bilen yardımcı olan-2
tugruncs tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 21.04.2006, 12:43 -
sizce cx70 iyi bir telefon mudur
msener93 tarafından Donanım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 11.08.2005, 20:42

Alıntıyla Yanıtla

yeni akart aldım donuyor.
Bugün, 19:33 / Donanım