PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 678910
49 sonuçtan 46 - 49 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: hristiyanos
    Alıntı Orijinalini Gönderen: perwanne
    Alıntı Orijinalini Gönderen: gerald
    bak beğenmiorsan fransaya git halanın yanına ama hiç bir türk kurumuna ve çalışanlarına hakaret edemessin

adaplı olalım
    Dostum biz, böyle gelmiş böyle gidercilerden değiliz. Kaderine razı olup soyulmaya mahkum edilenlerden hiç değiliz,en azından bundan sonra olmamak için savaşacağız.
    Türk kurumu suçlanmazmış bu da nerden çıktı. Bizi sömürüp soyanların adı ne ise(benim düşüncem) hepsini suçlar, eleştiririz. Bu sözleri söyleyen adam için para çok da önemli değildir herhalde, çok memnunsunuz galiba en ucuzu 30 milyondan ayın en az bir haftası sorunlu sözde 512K internetin neyini savunuyorsunuz. Bizim sokağa atacak paramız yok. Herneyse biz hizmete göre ücretlendirme yapılmasını istiyoruz. Fransa, Japonya kadar ucuz olmayacaktır tabiki ilk etapta. Ama sen milleti soyar

gibi fahiş fiyatlarla bu hizmeti veremezsin. Fransa'ya gitmek değil, Adsli
    bırakıp dial-up a geçmek bile zordur aslında, ama çok uzak da değildir. Böyle giderse onu da gösterecekler bize..
    KoLaY GeLSiN !!
    valla en ııyı en en gzl en ayrıntılı yazı oalrak senınkını begendım haklısında savunucaz hiç olmasa bundan sonra yarınlar için.hiçte uzak deıl dedığın gıbı cok az kaldı....
    hristiyanos bir kerde kendi fikirlerini belirt sen hep birilerine yağ yapıorsunda benim anlamadığım bu gerici zihniyetinin ne alakası var ki sayın erdoğan mı hızı yavaşlattı biraz terbiyeli olalımda moderatörler nerde niye gerekli uyarıları yapmıyor bazılarına bu forum konusundan çıktı mavi kart vermeme rağmen tık yok ayrıca bu ülkede her çalışan rüşvet almıyor
    bir örnek veriyim;benim dayım telekomda internet ve uydu bölümünde uzman idareci yani müdür gibi birşey diyordiki özelşemden önce mesela bir araba bozuldu bunun 40 tane akü teknisyeni 40 tane klima teknisyeni 40tane koltuk teknisyeni....daha neler neler boş boş oturuyorlardı düşünün dayım odtü mezunu dayımın müdürü bir partinin ilçe başaknının akrabası ve bu insan lise mezunu ama dayım lesdende yüksek puan almasına karlşın sıkı bir torpili olmadığı için müdür olamıyordu ama özelleşince öyle bir gittiki hepsi defoldular hem kurum rahatladı hemde rüşvet bitti adamlar bir tane usta birde elektrükçi tutmuşlar 200 tane teknisyenin yeriğne herşeyi yapabiiyorlarmış yani nedim işte bizim ülkede herşey böyle onun için ben özelleştirmeden yanayım.ama nolursa olsun bazı vatandaşalrımız rencide edecek davranışlarda bulunmayalım.perwanne emin olki benim sende çok tarih bilgim var.şimdi sana anlatamam bnilgilerimi

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    TÜRKİYE İSTANBUL

Alıntı Orijinalini Gönderen: hristiyanos
    Alıntı Orijinalini Gönderen: perwanne
    bak beğenmiorsan fransaya git halanın yanına ama hiç bir türk kurumuna ve çalışanlarına hakaret edemessin

adaplı olalım
    Dostum biz, böyle gelmiş böyle gidercilerden değiliz. Kaderine razı olup soyulmaya mahkum edilenlerden hiç değiliz,en azından bundan sonra olmamak için savaşacağız.
    Türk kurumu suçlanmazmış bu da nerden çıktı. Bizi sömürüp soyanların adı ne ise(benim düşüncem) hepsini suçlar, eleştiririz. Bu sözleri söyleyen adam için para çok da önemli değildir herhalde, çok memnunsunuz galiba en ucuzu 30 milyondan ayın en az bir haftası sorunlu sözde 512K internetin neyini savunuyorsunuz. Bizim sokağa atacak paramız yok. Herneyse biz hizmete göre ücretlendirme yapılmasını istiyoruz. Fransa, Japonya kadar ucuz olmayacaktır tabiki ilk etapta. Ama sen milleti soyar

gibi fahiş fiyatlarla bu hizmeti veremezsin. Fransa'ya gitmek değil, Adsli
    bırakıp dial-up a geçmek bile zordur aslında, ama çok uzak da değildir. Böyle giderse onu da gösterecekler bize..
    KoLaY GeLSiN !!
    valla en ııyı en en gzl en ayrıntılı yazı oalrak senınkını begendım haklısında savunucaz hiç olmasa bundan sonra yarınlar için.hiçte uzak deıl dedığın gıbı cok az kaldı....
    hristiyanos bir kerde kendi fikirlerini belirt sen hep birilerine yağ yapıorsunda benim anlamadığım bu gerici zihniyetinin ne alakası var ki sayın erdoğan mı hızı yavaşlattı biraz terbiyeli olalımda moderatörler nerde niye gerekli uyarıları yapmıyor bazılarına bu forum konusundan çıktı mavi kart vermeme rağmen tık yok ayrıca bu ülkede her çalışan rüşvet almıyor
    bir örnek veriyim;benim dayım telekomda internet ve uydu bölümünde uzman idareci yani müdür gibi birşey diyordiki özelşemden önce mesela bir araba bozuldu bunun 40 tane akü teknisyeni 40 tane klima teknisyeni 40tane koltuk teknisyeni....daha neler neler boş boş oturuyorlardı düşünün dayım odtü mezunu dayımın müdürü bir partinin ilçe başaknının akrabası ve bu insan lise mezunu ama dayım lesdende yüksek puan almasına karlşın sıkı bir torpili olmadığı için müdür olamıyordu ama özelleşince öyle bir gittiki hepsi defoldular hem kurum rahatladı hemde rüşvet bitti adamlar bir tane usta birde elektrükçi tutmuşlar 200 tane teknisyenin yeriğne herşeyi yapabiiyorlarmış yani nedim işte bizim ülkede herşey böyle onun için ben özelleştirmeden yanayım.ama nolursa olsun bazı vatandaşalrımız rencide edecek davranışlarda bulunmayalım.perwanne emin olki benim sende çok tarih bilgim var.şimdi sana anlatamam bnilgilerimi
    arkadasım bıraz dıkkat edıp sacma sapan seyler yazacağına okusaydın neler yazdığımı okur we boyle bos seyler yazmazdın.sımdı ınanmıcan ama sanada katılıyorum katılıyorum cunku senın gıbıler olunca turk telekomda adsl de we daha saymadığım bır suru sey turkıyeye zarar werır.sımdı turkıyede bıoyle kurulusların we maalesef senın gıbı dusunenlr ılduğu için inan çok uzulup normal karsılıyorum.son olarak yağ cekme ısıne gelım turkıyeye zarar weren herseye karsıyım sana ve sacma kelımelerıne en basta turk telekomla problemın warsa ılet
    yoksa onu ılet
    başka seylerı yazma
    burası turkıye evet her sey olur
    sen ve senın gıbı oldukca heralde olur...
    umarım bu mesaja cvp wermseeın cunku sevıye olarak sana cvp wwrmıcem sımdıkten haberin olsun...

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Ne önemi var

Bir alıntı da ben yaparsam bir mesajla bir sayfayı kaplayacak. Erdoğan yada herhangi bir kişi hakkında bir yorum dokundurma yada ima olmamasına rağmen yine saçmalamışsın. Bir daha bir daha oku!!! Amcanın mı dayının mı neyse müdür olduğunu söylüyorsun bize ne senin akrabanlarından, konumlarından kazandıkları paradan.Onun için mi savunuyorsun bu kadara hararetli!!. Özelleşme ile ilgili de sallamışsın aklına gelen kelimeleri yerli yersiz dizmişsin. Özelleşmeye karşı değiliz tabiki. Bu konuda şikayetimiz olsa olsa Telekomun özelleşme ile birlikte tekelleşmiş olmasıdır. Onun için tek bir kelime söylemedim hatta nerden çıkardınsa:.:. Ne diyeyim daha , tepkimiz ücretlerin pahalı olmasıydı. İçimizi dökdük adabıyla. Ama sen dayın dahil herşeyi karıştırdın konuya, amacından çıkardın forumu..

ee gerald sende bak benim dediklerimi demisin rusvet yok ve benzeri seyleri yazdim zaten ben iste onlara soz ediyordum sende bana onlari savundun sonra defoldular diyorsun ee ne anladim bundan demekki fikirler birmis niye yazimi duzgun okumadin?

ayrica yag meselesi gibi uydurma mevzulari buralara tasimayalim burada yag yapacak insan yok hakaret olmadan konu kapansin ben derimki tuder in eyleminde 15 kisi vardi sizler yoktunuz bizde sirf ceneyiz hadi eylem yapalim ne diyorsunuz? tuder e bildirerek ama bu seferki ciddi olsun susarsak meydan bunlara kalir

Benzer Başlıklar

1. PCNet'in Duyarlı Üyelerine
    JaMaL tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 26.03.2007, 16:37
  2. Duyarlı Arkadaşlar Lütfen Buraya
    santor tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 13.04.2006, 00:51
  3. harekete duyarlı kamera kayıt programı
    memat tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5