+ Başlığa Yanıt Yaz
49 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar
-
17.02.2006 15:11 #11
çok tesekkur ederım...
Orijinalini Gönderen: Mr_HaMMeR
sen cok ıı ve ayrıntılı anlatmısın
ama ben anlamıyorum bu urllerden
ops:
ops:
bu yuzden tekrar tesekkur ederım
-
17.02.2006 15:25 #12
- Katılım Tarihi
- 2004
Bunda anlamayacak bir şey yok ki!
Resmi yukarıda verdiğim adrese upload edin.Sonra sitenin verdiği URL'leri [img][/img] örneğindeki gibi yazın..
Kolay gelsin.
-
17.02.2006 15:35 #13
-
18.02.2006 00:05 #14
Re: ADSL Kesintisinde lütfen duyarlı olalım..
Yapmayın arkadaşlar; "eşek olursan; semer vuran çok olur" demişler Sesini çıkarmak zorundasın malesef burası türkiye, ağlamayana mama vermiyorlar telekomun acizliğinin savunulacak tarafı var mı!!! sana verilene razı olacaksın mantığı mide bulandırıcı Zaten bağlantı ve iletişim konusunda yarışmamız gereken ülkelerle aramızdaki fark ortada birde sesini çıkaranlara ideal öğretmenler gibi "susun da haddinizi bilin" tarzında yaklaşmak hiç yakışmıyor. :x
Orijinalini Gönderen: poweronpenguen
bu konunun açılması baştan sona yanlış zaten hiç onaylamıyorum ve protesto ediyorum :evil:
-
18.02.2006 00:19 #15
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- izmir
Merhaba
Merhaba
Arkadaşlar TT yi mal yağmuruna tutalım. İmkanı olanlar Fax ceksin. Bir şekilde üstüne gitmek gerekiyor. Kendimi alıştırmamlıyız bu tür şeylere. Parasını verdiğim bir hizmet için karşılıgını alamıyorsam bun razı olmam asla beklenemez. Paralarımızla onlar her gün bir ülkede gezip tozarken, biz burada nete girecek parayı zor buluyor.
Bu ülke deki insanları soğana cevirdiler. Bu ülke nasıl batsın. Bizi soyup soğana cevirdiler. Bir Almanın dediği gibi eger almanya Türkiye kadar dolandırılsaydı bugun Almanya diye bir ülke olmazdı demişti. Biz başımızdakilere, dolandırıcılara, sahtekarlara çok çalıştık.
Sakın, taviz vermeyelim arkadaşlar. Ne olursa olsun taviz yok. Yeterince bizi bitirdiler. Bizi soyarken iyidi.
Bişeyler yapmalıyız. böyle forumlara yazmak bir yere kadar. Bişeyler yapmalıyız. Ama Ne?
Benzer Başlıklar
-
PCNet'in Duyarlı Üyelerine
JaMaL tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 26.03.2007, 17:37 -
Duyarlı Arkadaşlar Lütfen Buraya
santor tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 13.04.2006, 01:51 -
harekete duyarlı kamera kayıt programı
memat tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 29.08.2005, 00:44 -
Destek olalım
HardUser tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 18Son Mesaj: 08.05.2005, 10:59 -
Kazaa Lite K++ programında-güç kesintisinde,dosya silinmesi
Killex tarafından Yazılım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 13.02.2004, 20:14

Alıntıyla Yanıtla

En hızlı ve en iyi antivirüs
Bugün, 02:47 / İnternet, Ağ ve Güvenlik