PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 10 İlkİlk 12345678 ... SonSon
49 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Avcılar/İstanbul

Varsayılan Re: ADSL Kesintisinde lütfen duyarlı olalım..

Alıntı Orijinalini Gönderen: redbull
    Yapmayın arkadaşlar; "eşek olursan; semer vuran çok olur" demişler Sesini çıkarmak zorundasın malesef burası türkiye, ağlamayana mama vermiyorlar telekomun acizliğinin savunulacak tarafı var mı!!! sana verilene razı olacaksın mantığı mide bulandırıcı Zaten bağlantı ve iletişim konusunda yarışmamız gereken ülkelerle aramızdaki fark ortada birde sesini çıkaranlara ideal öğretmenler gibi "susun da haddinizi bilin" tarzında yaklaşmak hiç yakışmıyor. :x
    bu konunun açılması baştan sona yanlış zaten hiç onaylamıyorum ve protesto ediyorum :evil:
    Arkadaşım burdaki problem ne zaman ne tepki vereceğimizi bilmememiz.Sonuçta tepkisiz kalmak hakkını aramamak tabiki doğru değil ama fevri davranarak bir kişiyi veya kurumu küçük düşürmekte doğru değil.Burası Türkiye hakkını ancak böle alabilirsin lafı artık çağdışı kaldı bu ülkede hak hukuk var burası patagonya değil.Dün yurt dışı bağlantısı yavaşladı bende foruma baktım millet sallamış paso yok telekom hep böle yapıyor, nedir bu rezalet, zaten verdiğimiz paranın hakkını alamıyoruz, bu nebiçim hizmet, giremediğimiz günlerin parası geri verilsin tarzı saçma sapan yazılar.Kimse sorunun ne olduğundan haberdar bile değil o an ntv nin sitesine girdim.İtalya tarafındaki bir hattın koptuğu ve Türkiye ve Yunanistanın etkilendiği yazıyordu.Yani bu duruma ne yapılabilir.Telekom napsın bu gibi durumlar her ülkenin başına gelir.Kendi kurumlarımızı küçük düşürerek elimize ne geçecek.Bu kadarmı kendi kendimize düşman olduk.Eleştirilerimizde yapıcı olalım , olaylara olumlu bakmayı öğrenelim artık.Türkiye'nin sürekli kriz durumlarına düsmesi işte bu herşeye fevri davranışlar göstermemizden ileri geliyor.Atalarımız boşuna dememiş 2 düşün 1 söyle.Herkese iyi çalışmalar.

Alıntı Orijinalini Gönderen: Counter
    Alıntı Orijinalini Gönderen: redbull
    Yapmayın arkadaşlar; "eşek olursan; semer vuran çok olur" demişler Sesini çıkarmak zorundasın malesef burası türkiye, ağlamayana mama vermiyorlar telekomun acizliğinin savunulacak tarafı var mı!!! sana verilene razı olacaksın mantığı mide bulandırıcı Zaten bağlantı ve iletişim konusunda yarışmamız gereken ülkelerle aramızdaki fark ortada birde sesini çıkaranlara ideal öğretmenler gibi "susun da haddinizi bilin" tarzında yaklaşmak hiç yakışmıyor. :x
    bu konunun açılması baştan sona yanlış zaten hiç onaylamıyorum ve protesto ediyorum :evil:
    Arkadaşım burdaki problem ne zaman ne tepki vereceğimizi bilmememiz.Sonuçta tepkisiz kalmak hakkını aramamak tabiki doğru değil ama fevri davranarak bir kişiyi veya kurumu küçük düşürmekte doğru değil.Burası Türkiye hakkını ancak böle alabilirsin lafı artık çağdışı kaldı bu ülkede hak hukuk var burası patagonya değil.Dün yurt dışı bağlantısı yavaşladı bende foruma baktım millet sallamış paso yok telekom hep böle yapıyor, nedir bu rezalet, zaten verdiğimiz paranın hakkını alamıyoruz, bu nebiçim hizmet, giremediğimiz günlerin parası geri verilsin tarzı saçma sapan yazılar.Kimse sorunun ne olduğundan haberdar bile değil o an ntv nin sitesine girdim.İtalya tarafındaki bir hattın koptuğu ve Türkiye ve Yunanistanın etkilendiği yazıyordu.Yani bu duruma ne yapılabilir.Telekom napsın bu gibi durumlar her ülkenin başına gelir.Kendi kurumlarımızı küçük düşürerek elimize ne geçecek.Bu kadarmı kendi kendimize düşman olduk.Eleştirilerimizde yapıcı olalım , olaylara olumlu bakmayı öğrenelim artık.Türkiye'nin sürekli kriz durumlarına düsmesi işte bu herşeye fevri davranışlar göstermemizden ileri geliyor.Atalarımız boşuna dememiş 2 düşün 1 söyle.Herkese iyi çalışmalar.
    Benim bu konunun açılışından sezdiğim teslimiyetçi yapı isyanım buna. mesajımda eleştirileri olumsuz yönde yapmam bundan kaynaklanıyor Eleştirilerimizde yapıcı olalım demişsin tabiki katılırım ama bunu yapmadan önce karşında bir muhattap bulman lazım ben türk telekomun bu yapıda olduğunu düşünmüyorum , telekomu son kesintilerden dolayı değil genel işeyiş yapısından dolayı eleştirdim bazı arkadaşların aşırıya kaçarak "öldük bittik" tarzı isyanlarına katılanlardan değilim onu da belirteyim telekom hakkında ilk kez yazdım bir noktada şu;bana göre türkiyenin sürekli kriz durumuna düşmesi: fevri davranışlardan değil yönetim katında olan insanların vatandaşın iyi niyet ve sabır göstermesini suistimal etmelerinden kaynaklanan durumun dışa yansımasıdır ben kopyası olduğumuz amerikadan veya taptığımız avrupanın herhangi bir noktasından yazmıyorum türkiyede yaşıyorum canımı sıkan da o. "uyuyan türkiye" atalarımız gibi olamayacağımız kesin konuyu daha fazla dağıtmadan bitireyim ELEŞTİRİ OLMALI HATTA BAZEN SERTTE OLMALI AMA YERİNDE OLMALI measajıma ciddi bir karşılık verdiğin teşekkürler iyi geceler....

Varsayılan Re: Merhaba

Alıntı Orijinalini Gönderen: cihan34
    Merhaba

Arkadaşlar TT yi mal yağmuruna tutalım. İmkanı olanlar Fax ceksin. Bir şekilde üstüne gitmek gerekiyor. Kendimi alıştırmamlıyız bu tür şeylere. Parasını verdiğim bir hizmet için karşılıgını alamıyorsam bun razı olmam asla beklenemez. Paralarımızla onlar her gün bir ülkede gezip tozarken, biz burada nete girecek parayı zor buluyor.

Bu ülke deki insanları soğana cevirdiler. Bu ülke nasıl batsın. Bizi soyup soğana cevirdiler. Bir Almanın dediği gibi eger almanya Türkiye kadar dolandırılsaydı bugun Almanya diye bir ülke olmazdı demişti. Biz başımızdakilere, dolandırıcılara, sahtekarlara çok çalıştık.

Sakın, taviz vermeyelim arkadaşlar. Ne olursa olsun taviz yok. Yeterince bizi bitirdiler. Bizi soyarken iyidi.

Bişeyler yapmalıyız. böyle forumlara yazmak bir yere kadar. Bişeyler yapmalıyız. Ama Ne?
    ben mesela p.tesı ıptal edıcem benım sokaga atıcak param yok...

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Avcılar/İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: hristiyanos
    ben mesela p.tesı ıptal edıcem benım sokaga atıcak param yok...
    Napacan arkadaşım iptal edip dial-up mu bağlanacan nete yada internet kafedenmi girecen belki uydu bağlantısını denersin Bunlar dahamı ekonomik olacak? Ayda 30 milyona sınırsız internet az akıllı olun ya.Eski günleri hatırlıyorum da o dial-up bağlantıda çektiğimiz eziyetleri cazır cuzur sesleri sürekli kopmalar sürekli telefon numarası değişerek denemeler saati 1 milyondan bağlanmak hemen işimi bitirip çıkim diye uğraşmalar.Sen o zaman kısa don giyiyordun tabi bilmessin bunları şimdi salla bol keseden Bide şöyle düşünün Türkiyede adsl hizmeti alamayan daha ne kadar yer var biliyormusunuz.Siz elinizdeki imkanı hor görüyorsunuz.Millet adsl gelsin diye dua ediyor.Köylerde yaşayan insanlar ne olacak onlarda bu ülkenin vatandaşı değilmi onlarında ucuz sınırsız internet erişiminden faydalanmaya hakk yokmu.Umarım telekom kısa zamanda kapasitesini artırarak Türkiyenin her bölgesine adsl hizmetini ulaştırır. Saygılar.

Alıntı Orijinalini Gönderen: Counter
    Napacan arkadaşım iptal edip dial-up mu bağlanacan nete yada internet kafedenmi girecen belki uydu bağlantısını denersin
    belki benim gibi wireless ile bağlanacak nerden biliyorsun?

Sen o zaman kısa don giyiyordun tabi bilmessin bunları şimdi salla bol keseden
    bnce bu tip bi tabir kullanmak yanlış...üsluba dikkat derim...
    kolay gelsin :wink:

Benzer Başlıklar

1. PCNet'in Duyarlı Üyelerine
    JaMaL tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 26.03.2007, 17:37
  2. Duyarlı Arkadaşlar Lütfen Buraya
    santor tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 13.04.2006, 01:51
  3. harekete duyarlı kamera kayıt programı
    memat tarafından Yazılım forumunda