PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 5 / 10 İlkİlk 123456789 ... SonSon
49 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Avcılar/İstanbul

Varsayılan Re: Merhaba

Alıntı Orijinalini Gönderen: dagi
    belki benim gibi wireless ile bağlanacak nerden biliyorsun?
    Arkadaşım wireless adsl nin kablosuz olanı değilmi benmi yanlış hatırlıyorum?

bnce bu tip bi tabir kullanmak yanlış...üsluba dikkat derim...
    kolay gelsin :wink:
    Tabirde bişe yok yıl 95 de aldım bilgisayarı adslye bu sene abone oldum bizim buraya adsl yeni geldi tam 10 sene dial-up ta çektiğim çileyi yazsam kitap olur.Arkadaşın konuşmasından genç bir arkadaşımız olduğu anlaşılıyor o yıllarda kısa donla dolaşmıs olma ihtimali yüksek Saygılar.

New_and_Old
    Misafir

Arkadaslar türk telekom bunu bizim gibi basıt kullanıcılara karşı değil, kendısıne ınternet kesıntısı yuzunden bınlerce dolarlık tazmınat davaları açılmasın dıye koyuyor. Amerikada örneklerı var mesela microdalganın içine ınsanlar canlı hayvan koyup bilinçli bir şekilde öldürüyorlar,sonra kıtapcıkta hayvan konmaz yazmıyor dıye dava açıyorlar. buda onun gibi bi olay. Bide şu varkı diyelim turktelekom ınternet kesıntılerının tadını kaçırdıgında artık eskısı gıbı değil, turktelokomdan başka adsl sağlayıcı şirketlerde var. Gerçı bi çoğu turk telekom alt yapısıyla çalısıyor...

Kimse sorunun ne olduğundan haberdar bile değil o an ntv nin sitesine girdim.İtalya tarafındaki bir hattın koptuğu ve Türkiye ve Yunanistanın etkilendiği yazıyordu.Yani bu duruma ne yapılabilir.Telekom napsın bu gibi durumlar her ülkenin başına gelir.
    Mademki sorun telekomdan deil miş ozaman unutalım ya ne olacak sorun telekom dan deilse ve telekom da sorun benden kaynaklanmıyor diye eli kolu bağlı oturuyorsa durum daha kötü demektir denilmişki kendi kurumlarımızı küçük düşürüyoruz evet küçük düşürüyoruz çünkü istediğmiz hizmeti alamıyoruz kimsenin sokağa atacak parası yok telekom bu hizmeti iyi veremecekse başka bir kurumdan yardım isteyebilir, eğer dediğiniz gibi sorun telekomdan deilse telekomda kim bu hatayı yaptıysa o kurumu küçük düşürmeli eğer işin içinde para konuşuluyorsa ve büyük paralarsa kimse kimseye hoşgörülü olmak zorunda deildir.

Sen o zaman kısa don giyiyordun tabi bilmessin bunları şimdi salla bol keseden
    bencede bu tabir yanlış üslüba dikkat edelim...
    hristiyanos eyvallah (görüşlerime yaptığın yorumlar için)

artik yeter parayla rezil oluyoruz halam geldi fransadan 30 euro ya 1.5 mbit baglaniyorlar arti bisey yapmslar artik ayda 37 euro veriyor bir kutu vermsler livebox galiba adsl ide takiyormussun kutuya ve arti telefon numarasi veriyorlar sana oradan ulke icinde sinirsiz bedava konusabiliyorsun sadece 7euro farkla bizde ise nasil daha adam soyariz nasil cukka yapariz zihniyeti hala devam ediyor tt calisanlari niye protesto ediyor devlet ortaminda rusvete,herturlu hainlige alismislar ozel olunca tt bunu yapamayacaklar tabi fazla para alsalarda kabul etmiyorlar iste her mevki eleman bu ulkede rusvetci boyle bir ortamda nasil biz 2 mbit leri gorelm siyasetcilerin yolsuzluktan yargilandigi (sirada birileri daha var) ulkede olacak ancak bu olur sozde yolsuzluklari kaldiracaklarda kendilerini duzeltemeden geldikleri icin boyle sacmaliklar yapiyorlar ayrica bu ariza da iyice canimi sıktı netten zaten zar zor oyun oynuyordum smdi hic oynayamiyorum sabredelim protesto etmeyelim onlar herseyi yapsinlar milletin rizkini yesinler boyle dusunen aptal dir ne yazikki uyanin artik baskalarinin dediklerine bakmayin sizde hesaplayin bakalim dedikleri dogrumu bos keseden laf atiyorlar dogru da degil bi arastirsaniz anlayacaksiniz ne oldugunu

öncelıkle bu tur bır yakıstırmayı usluba gore hos karsılamadım we daha duzgun konulsulmasını rıca edeım.elelım turk telekoma demek kabahat onlarda deıl ii ozamn karayanı arkadasımın dedığı gıbı elı kolu bağlı otursunlar...

Benzer Başlıklar

1. PCNet'in Duyarlı Üyelerine
    JaMaL tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 26.03.2007, 17:37
  2. Duyarlı Arkadaşlar Lütfen Buraya
    santor tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 13.04.2006, 01:51
  3. harekete duyarlı kamera kayıt programı
    memat tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5