PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan hat sorunu çokk önemli

internet cafede 1024 bağlatım var zoom marka adsl modem kullanıyorum tek portlu dahili splenter li(model 551a)
    sorun sık sık hattan düşmem hattan bu mesajı yazdığımda 2 saatte 3 kez hattan düştüm hattan düştüğümde modemin usb ledi yanıyor ve lan takılı kalıyor (sinyali çok yavaşlıyor) arkadaşlar bu modemi kullanan biri varsa yada bu işlerden anlayan biri yardımlarını bekliyorum
    virüsten diye bütün pcleri temiledim yeniden ghost aldın d deki oyunları silip yeniden yükledim ama yine aynı 3-4 gün hiç düşmediği oluyor bazende günde 5-6 kez düşüyor
    şimdiden teşekkürler

yokmu bana yardım edecek biri kanal adminleri sizdemi yardımcı olamazsınız

splitterda sorun olabilir... telekomda sorun olabilir... telefon hattında paratiz olabilir... modemde sorun olabilir.. zoom modemle bi türlü yıldızım barışmadı benim tabiiki senin kullandığın modeliyle diğer modelleri için bişey diyemeyeceğim, ama en başta başka bi modemle dene sorunun modemden mi başka bişeyden mi olup olmadığını anlarsın...

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Ankara

Benzer bir sorunu ZyXel modem ile yaşadım. Denemediğim şey kalmadı. Çözümü bulduğumda inanamadım.

Sorun malesef ethernet kartıydı. Modemi aldığım firma bu sorunla sık karşılaştıklarını Surecom marka kartların genelde sorun çıkarttığını söyleyerek Cnet almamı söylediler.

Şüpheyle yaklaşmama rağmen sonuçta denileni yaptım sorunum çözüldü!

benim daha çok merak ettiğim usb ledinin neden yandığını usb en bağlanmıyorum .hattın gittiğini usb ladinin yandığını görünce anlıyorum

Benzer Başlıklar

1. Dizüstü laptop bilgisayar ses sorunu çok önemli... yandımı?
    gokberkkuytul tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 26.01.2010, 14:28
  2. Çok Önemli : Windows XP Kapatma Sorunu !
    mustad tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 14.08.2006, 20:38
  3. 3 tane önemli donanım sorunu..
    webbeast tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 09.08.2005, 20:43
  4. xp ve ME'de photoshop sorunu önemli
    kiwanch tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 13.12.2004, 11:13