PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan İnternetten Alışveriş Güvenli mi

Arkadaşlar merhaba..
    internetten işlemci almayı düşünüyorum...İdefixe veya Hepsiburada dan almam lazım..Çünkü bunlarda taksit imkanı var..Sizce güvenlimdir..Ayrıca Servis Hizmetleri nasıl oluyor bunların...Ne diyorsunuz arkadaşlar..

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Ankara, Eskişehir, İstanbul

hepsiburada ve idefixe güvenebileceğin siteler. ikisinin de üst düzey güvenlik protokolleri var. (Kendim de alışveriş yaptım)

Servis e gelince en geç 3 gün içinde kargoya veriliyo ancak bazen küçük gecikmeler olabiliyo. Yine de en geç 1 hafta içinde alacağın ürün eline sorunsuz br şekilde ulaşıyo.

Ayrıca www.bidolu.com sitesi de güvenilir ve hesaplı bir site. Bir de oraya bakmanı tavsiye ederim. Genelde daha hesaplıdır ayrıca Card Finans ın varsa fiyat daha da uygun oluyo.

www.eksa.com.tr www.aksbilgisayar.com bunlardan da bak bunlar güzel hem bende kredi kartı ile yapma o sitelerden havale yapmak en iyisi gerci havale ücreti 20 ytl civarı da bankadan bankaya değişir...sen bilirsin..

teşekkürler arkadaşlar...
    diyeceğim şu bide..Arıza olduğu zaman bu verdiğim internet siteleriylemi muhattap oluyoruz...Servis hizmeti derken bunu kasdediyorum...Nasıldır acaba..:??

tabikide onlarla oluyorsun zaten sitelere gir bak orda yazar arıza zamanında garnti kaşulları diye eğer ilgilenmezseler kesinlikle ilgilenirler..tüketici tanışma hattını ara

Benzer Başlıklar

1. bildiğiniz güvenli alışveriş sitesi varmı?
    yemreyan tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 16.05.2011, 23:26
  2. İnternetten AlıŞveriş Güvenli mi ??
    faculty tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 04.03.2006, 17:56
  3. İnternetten Alışveriş Rezaleti
    memat tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 25.10.2005, 23:22