PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 8 12345 ... SonSon
36 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan bidolu'da sorun yaşayan varmı?

Meraba arkadaşlar. site içinde ideefixe servisleriyle ilgili sorunlar yazılmış bunu görünce bende başka bir alışveriş sitesiyle ilgili sorunlarımı yazmak istiyorum. 26 ocak 2005 tarihinde 13ytl lik bir alışveriş yapmıştım. Bundan 4gün sonra bana bir mail ile ulaşarak tedarik sorunları yaşadıklarını ve istersem siparişi iptal edip ücreti geri havale edeceklerini bildirdiler. Bende iptal formunu doldurup hesap numaralarımla birlikte yolladım. Daha sonra siparişimin iptal edildigi ve paramın 7 gün içinde hesabıma yatacağı bildirildi. Fakat 15 gunden fazla gecmesine karsin para gelmedi. O gunlerde tek bir mail yazarak yolladm(dusuk bi miktar oldugu icin pek onemsemedim) fakat daha sonra başka forumlarda bu gibi sorunlar yaşadıklarını yazan kullanıcıları görünce hakkımı aramaya karar verdim...

Fakat üzerinden 1.5ay geçmesine ve defalarca yazı yazmama rağmen HİÇBİR cevap yazmadılar. Telefon ile aradığımda ise beklemeye alıp dakikalarca telefonda bekletip kapatmama sebep oldular... Artık bunun kasıtlı oalrak yapıldığını düşünüyorum.
    Başka dikkatimi çeken bir şey ise bu tür sorunların hep düşük fiyatlı ürünlerde yaşandığının yazılması(diğer şikayetçiler tarafından.)

Eğer sizde düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

NOT: bu yazışmaların tümü elimde bulunmakta isteyen olursa ulaştırabilriim...
    iyi günler

selam arkadaşım. ben sana bana gelen bir maili yazayım. sizinle paylaşayım. yine senin tutarın azmış. neyse.

MUTHIS BIR DOLANDIRICILIK..
    Internet uzerinden yapilan bir dolandiricilik hikayesidir.Okuyun ve siz de
    ayni hataya dusmeyin. Turkiye capinda taninmis,binlerce uyesi bulunan
    bascuda.com http://bascuda.com / adli site (yeni adiyla bidolu.com
    http://bidolu.com/ ) binlerce urunu piyasa fiyatindan daha dusuk ve cazip
    kredi karti taksitleriyle internet uzerinden pazarliyor. Buraya kadar her
    sey normal.Aldiginiz urun kesinlikle arizali cikiyor ve sistem yoneticisi
    size mail atarak arizali urunun fatura ve garanti belgesiyle birlikte
    kendilerine gonderilmesini soyluyor.
    Tabi siz ayni adrese arizali urunu fatura ve garanti belgesiyle
    gonderiyorsunuz.
    Bunu ozellikle cep telefonlari icin yapiyorlar.Gunler geciyor ve urun tamir
    edilip gonderilmiyor. Aradiginiz firma numarasi kesinlikle mesgul caliyor ve
    ulasamiyorsunuz.
    Aylar geciyor ayni siteye mail atiyorsunuz ama size otomatik bir yanit
    geliyor ;
    "urununuz tamir ve bakim icin yetkili servise gonderilmistir,en kisa zamanda
    tarafiniza gonderilecektir."
    Elinizden fatura ve garanti belgesi de alindigi icin herhangi bir hak
    talebiniz kalmiyor. Tuketici Sorunlari Hakem Heyeti bu kisileri bulup da
    tebligat yapamiyor. Size ise onunuzdeki bilmem kac ay boyunca odenmesi
    gereken kredi karti taksitleri kaliyor. Lutfen Olabildigince cok kisiye
    gonderin ki baskalari da dolandirilmasin

zaten böyle bi sorun yaşadıgınızda hediye çeki isteyin en garantilisi o oluyo.hiç olmassa başka zaman kullanırsınız.paranız boşa gitmez.bende hepsiburada.com da bi sorun yaşamıştım direk hediye çeki istedim çünkü havaleye CESARET edememiştim.Burası TÜRKİYE!!

SLM bende bidoludan 5 şubatta sipariş verdim, siparişim hakkında hiçbir yanıt alamayınca bir hafta sonra 13 şubatta iptal ettim ancak hala param yatmadı. telefonları çıkmıyor bankayı aradım bana ulaşabileceğim başka bir numara verdi ancak onlardanda ulaşamayınca gene aradım banka iptal işlemi için kayıt aldı ve biz firmayla iletişim kurup iptal işleminin gerçekleşmesini sağlayacağız dediler ancak bu sürecin uzun süreceğini söylediler.
    sende bankanı aramadıysan ara ve durumu bildir.
    benimkide fazla bir tuttar değildi 43 tl bir paraydı.
    ayrıca bana bankanın verdiği numaralar 0212 323 64 00 buradan dahili 186 ve 129 veya 159 numaraları aradım çalıyo çalıyo cevap yok, sende burdan aramayı dene ulaşırsan bana haber ver lütfen.

ayrıca bu yazıyo okuyanlara Bidoludan sakın alışveriş etmeyin derim

Alıntı Orijinalini Gönderen: uckalkan
    zaten böyle bi sorun yaşadıgınızda hediye çeki isteyin en garantilisi o oluyo.hiç olmassa başka zaman kullanırsınız.paranız boşa gitmez.bende hepsiburada.com da bi sorun yaşamıştım direk hediye çeki istedim çünkü havaleye CESARET edememiştim.Burası TÜRKİYE!!
    bunlar zaten malı 1 haftada gönderemiyo konu hakkında mail ile cevap bile bildirim bile yapmıyo ayrıca telefonları cevap vermiyor. parayı hediye çeki yapsak ne olurki gene gelmeyecek, hangi ürünleri stoklarından var bilgi alamayınca gene gelmicek.

Benzer Başlıklar

1. Bearshare de bugün sorun yaşayan varmı??
    pegasus_line tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 06.12.2006, 20:34
  2. pc de sorun var çözüm varmı
    kamufluj tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 21.11.2006, 22:22
  3. www.geyiqbar.com 24 SaaT YaşayaN TeK ForuM
    dd86 tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 27.10.2006, 03:43
  4. msn ve ie de sizde de sorun varmı?
    come_fly_with_me tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 19.03.2006, 23:30
  5. Avast kullanıpta son günlerde sorun yaşayan varmı?
    maradona tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 23.01.2006, 00:54