PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan 1 ) domain name 2) ???? 3) joomla

interneti odama yeni baalattım ve daha oncedende sıkı bi kullanıcısı diildim.internet kafelerde sürünmek istemediim icin,ve kıbrısta internet baalatmak masraflı olduundan kısmet bu gunlere.pc netteki ocak sayısı JOOMLA dosyasına guvenerek baska bi pcnet sayısındaki dosyayı takip edip bi domain name aldım kendime.aldıktan soora joomla yı takip edip ne yapmam gerekiyosa kolayca yapabilceemi sandım.yanıldımmi pek bilemiyorm.arada bi kac islem var.fazla zorluk cıkarmadan nası halledebilirim mysql php apache falan indirmemmi gereki yoksa web hosting denilen hizmetlemi saalıcam bunları.cunki indirdiim seylerin icinden simdilik cıkamıyorm...sıradaki uygun islem nedir? bu uurasta ki tecrübemin 24 saat ile sınırlı olduunuda goz onune alarak acıklarsan sevinirim..

Merhaba. Joomla' yı kendi bilgisayaında çalıştırman için web suncusu ve php kurman gerekir. En iyisi Easy php son versiyonunu indir ve kur. İkisini de yapar. Sonra www.joomlaturkiye.org burdan son versiyon türkçe joomla 1.07 indir ve kur. Nasıl yapılacağı www.joomlaturkiye.org forumlarında detaylı şekilde var . Eğer joomlayı internete kurmak istesen php ve mysql destekli bir sunucu bulman lazım. Acemilik süresince ücretsiz host ve domain dersen www.orgfree.com veya www.pandela.com olabilr. Orgfree, www.siteadi.6te.net şeklinde adres veriyor. Ben kullanıyorum. Acemilik dönemi için iyi.
    Kolay gelsin.

abicim ben şu an bir siteden joomla panelden sitemi yönetiyorum.Peki bu işi internte bağlanmayıp bilgisayardan nasıl ypabiliriz.Bende easy php kurulu ma hiç bir şey nalymadım.

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Zagreb

easyphp kurduktan sonra aynı internetten kurulum yaparmış gibi localhost tan dosyaları çağırarak kullanım yapabilirsin.

daha detaylı anlatabilirmsiniz localhost aolayını .peki joomlayı nasıl kullanıyorsam onuda öylemi kullancam.

Benzer Başlıklar

1. joomla
    Night tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 21.03.2007, 01:01
  2. JOOMLA YARDIM
    kurtsalih tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 15.12.2006, 14:25
  3. joomla kurumu
    kalibre tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 1