PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > İnternet, Ağ ve Güvenlik
Bu Sayfayı Yenile 1 ) domain name 2) ???? 3) joomla
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Yer: ankara
Varsayılan 1 ) domain name 2) ???? 3) joomla - 25.03.2006, 22:18

interneti odama yeni baalattım ve daha oncedende sıkı bi kullanıcısı diildim.internet kafelerde sürünmek istemediim icin,ve kıbrısta internet baalatmak masraflı olduundan kısmet bu gunlere.pc netteki ocak sayısı JOOMLA dosyasına guvenerek baska bi pcnet sayısındaki dosyayı takip edip bi domain name aldım kendime.aldıktan soora joomla yı takip edip ne yapmam gerekiyosa kolayca yapabilceemi sandım.yanıldımmi pek bilemiyorm.arada bi kac islem var.fazla zorluk cıkarmadan nası halledebilirim mysql php apache falan indirmemmi gereki yoksa web hosting denilen hizmetlemi saalıcam bunları.cunki indirdiim seylerin icinden simdilik cıkamıyorm...sıradaki uygun islem nedir? bu uurasta ki tecrübemin 24 saat ile sınırlı olduunuda goz onune alarak acıklarsan sevinirim..
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Katılım Tarihi: 2003
Varsayılan 26.03.2006, 15:17

Merhaba. Joomla' yı kendi bilgisayaında çalıştırman için web suncusu ve php kurman gerekir. En iyisi Easy php son versiyonunu indir ve kur. İkisini de yapar. Sonra www.joomlaturkiye.org burdan son versiyon türkçe joomla 1.07 indir ve kur. Nasıl yapılacağı www.joomlaturkiye.org forumlarında detaylı şekilde var . Eğer joomlayı internete kurmak istesen php ve mysql destekli bir sunucu bulman lazım. Acemilik süresince ücretsiz host ve domain dersen www.orgfree.com veya www.pandela.com olabilr. Orgfree, www.siteadi.6te.net şeklinde adres veriyor. Ben kullanıyorum. Acemilik dönemi için iyi.
Kolay gelsin.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
joomla Night PHP 1 21.03.2007 03:01
JOOMLA YARDIM kurtsalih Web ve Grafik Tasarımı 0 15.12.2006 16:25
joomla kurumu kalibre Web ve Grafik Tasarımı 1 29.10.2006 14:36
joomla to phpnuke delicocuk PHP 3 29.09.2006 22:31
joomla Multiplexer Teknoloji 5 02.03.2006 12:44

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

24 gösterim, 4 yanıt

194 gösterim, 17 yanıt

81 gösterim, 5 yanıt

0 gösterim, 1 yanıt

57 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 1 yanıt

22 gösterim, 8 yanıt

0 gösterim, 1 yanıt

0 gösterim, 1 yanıt

69 gösterim, 9 yanıt

76 gösterim, 3 yanıt