PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Dsl +2 ile ilgili bir soru

dsl +2 sistemini kullanıyorum modemin pc'me ethernet ile giriyor ve çevirmeli bağlantı tarzı bağlan diyerek bağlanıyorum, ama bu bağlantımı iki pcde paylaştırmak istiyorum. Bunun için en mantıklı yöntem ne olabilir. Hub alıp modemi ve pc leri huba dahil etsem bu sever modeme nasıl bağlanacağım ondan şüphe duyuyorum, aklıma ikinci bir ethernet kartı takmak geliyor sizce bu mantıklımı ve iki ethernet aynı pcde çalışırmı ve net paylaşımında sorun çıkarırmı.

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

Varsayılan Re: Dsl +2 ile ilgili bir soru

Alıntı Orijinalini Gönderen: volkanarat
    dsl +2 sistemini kullanıyorum modemin pc'me ethernet ile giriyor ve çevirmeli bağlantı tarzı bağlan diyerek bağlanıyorum, ama bu bağlantımı iki pcde paylaştırmak istiyorum. Bunun için en mantıklı yöntem ne olabilir. Hub alıp modemi ve pc leri huba dahil etsem bu sever modeme nasıl bağlanacağım ondan şüphe duyuyorum, aklıma ikinci bir ethernet kartı takmak geliyor sizce bu mantıklımı ve iki ethernet aynı pcde çalışırmı ve net paylaşımında sorun çıkarırmı.
    bi kere anlamadığım adsl 2+ şu anda Türkiyede yok.ama modemin adsl 2 destekli ise o başka.
    modem ethernet + usb girişli olabilir ve siz büyük ihtimalle usbden bağlanıyosunuz bunun için her pc açtığınızda dial up gibi bağlanıyorsunuz.
    neti paylaştırmak için en akılcı yöntem 4 router lu bir modem almak.

kolay gelsin.

ben Almanya'da yaşıyorum buradaki sistem DSL+2 ve usb değil ethernetten bağlanıyorum ama dediğim gibi çevirmeli bağlantı sistemindeki gibi manuel bağlantı yapıyorum. Huba modemi girersem büyük ihtimalle bağlantı modeme ulaşamayacak bende buna alternatif arıyorum.

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: volkanarat
    ben Almanya'da yaşıyorum buradaki sistem DSL+2 ve usb değil ethernetten bağlanıyorum ama dediğim gibi çevirmeli bağlantı sistemindeki gibi manuel bağlantı yapıyorum. Huba modemi girersem büyük ihtimalle bağlantı modeme ulaşamayacak bende buna alternatif arıyorum.
    valla sana tavsiyem 4 router lu bi modem al adsl2 destekli hiç uğraşma.
    hem orda ucuzdur şimdi.
    u.s robotics 9107 filan olabilir.
    yinede paylaştırmak istersen modem den etherneti hub in girişine takıcaksın.
    hub dan diğer slotlardan alıp dağıtacaksın.

kolay gelsin.

4 portlu router özellikli bi modem alırsan ethernet hub'a da gerek kalmaz iki bilgisayarıda modeme bağlarsın hem ağ bağlantısı kurulabilir hemde internete girersin bende zoom x5 var ben öyle yaparak laptop ve bilgisayarımı bağlıyorum ama şu anki mevcut modemini hub'a bağlayıp yine aynı şekilde diğer iki bilgisayarıda hub'a bağlarsan internet bağlantısı ve ağ kurabilirsin sorun olmaz

Benzer Başlıklar

1. msn ile ilgili bir soru
    reasilvia tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 29.11.2006, 19:57
  2. php ile ilgili bir soru
    L_o_n_g_h_o_r_n tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 18.02.2005, 23:19
  3. DNS ile ilgili bir soru?
    melihmirac tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6