+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
-
12.04.2006 17:21 #1
- Katılım Tarihi
- 2006
IE,Media Player ve Msn Messenger Çalışmıyor!...
S.A.
Merhaba arkadaşlar.
Benim bilgisayarımda bir (aslında bir kaç) problem var.
Öncelikle bilgisayarımda şu hatayı görmüştüm:
Güvenlik Duvarı Şu Anda Açık.
Ve düzeltmek için denetim masasından güvenlik merkezinde hatayı düzeltmeye çalıştım ve karşıma bu hata çıktı!

Daha sonra spyware ve antivirüs ile PC'yi full tarattım ama netice alamadım.
Daha sonra Kaspersky AntiHacker programını yükledim ve bu seferde Internet Explorer'da sayfa açılmamaya başladı yine bu durum Msn Messenger'da da söz konusu!
Msn Messenger açılıyor ve ama bir kaç saniye sonra özellikle de biri bana mesaj(yazı,titreşim,smile... vs) gönderdiğinde direk kapanıyor Msn Messenger,tıpkı Internet Explorer gibi.
Ben daha sonra Kaspersky AntiHacker'ı PC'den komple kaldırdım ama sorunlar düzelmedi,üstelik geçende bir şarkı dinliyeyim dedim Media Player ile baktım ki o da çalışmıyor!
Ama ben internete Opera ve Firefox ile giriş yapabiliyorum -ta ki online radyo ve medya (onlineyayin.com gibi adreslerden örn:"Java ile Kahve Molası" online tv izleme) izlemeyi deneyene kadar bu iki tarayıcıda problem yok!
Düşünün -ki TV'yi ancak internetten izleyebilen bir öğrenci (olağan üniversite öğrenciliği,yurtta kalanlar için 8) ) için Firefox'ta izlenmiyor.
Sizce ne gibi problem olabilir PC'de (aslında Windows'ta).
Ben alternatif olarak IE yerine bahsettiğim gibi Firefox ve Opera kullanıyorum fakat bu çare değil,ayrıca Media Player yerine Winamp veya Nero ShowTime ve denemedim daha ama Msn Messenger yerine alternatif olarak DMsn Messenger (Java tabanlı messenger) kullanmak birer alternetif çeşitleri ama ben asp ve Java'cıyım (asp ve Java öğrenmeye devam eden bir öğrenci!) ve bu problemleri çözmem için bana yardım edebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
-
12.04.2006 17:25 #2
- Katılım Tarihi
- 2006
- Yer
- istanbul
bnce sn bilgisayarına format at
-
12.04.2006 18:17 #3
İlk önce bilgisayarı format attığın yerden onarmayı dene.Olmazsa format atman gerekiyor gibi gözüküyor.Çünkü bu sorun çözüleceğe benzemiyor.

Geri Döncem 8)
Benzer Başlıklar
-
Windows Media Player 11, Live Messenger ve iTunes (yardım).!
esatgulpinar tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 25.01.2007, 17:53 -
hem media player hem de msn messenger'ım çalışmıyor...
jovial tarafından Yazılım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 04.12.2006, 20:49 -
media player 11 neyi farlkı(diger media playerlardan)
trcemmiko tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 05.08.2006, 11:11 -
media player'ım çalışmıyor
teknikbil tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 12.05.2006, 22:09 -
windows media player çalışmıyor
nefes23 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 11.12.2005, 15:00

Alıntıyla Yanıtla

interneti dondurmak
Bugün, 19:51 / İnternet, Ağ ve Güvenlik