+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
Başlık: ACİLL SP2 GÜVENLİK DUVArı
-
16.04.2006 12:24 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
ACİLL SP2 GÜVENLİK DUVArı
arkadaşlar dün format attım sonra pcnet dergisinde yazan adımları uyguladım.uzaktan yordam ağrısını EYLEM YÜRÜTME haline getirdim.Galiba yanlıs bişi yaptım çünkü güvenlik duvarı bozuldu.Araştırmalarıma göre güvenlik duvarının uzaktan yordam cagrısı ile bir alakası varmış.Ağ baglantılarımdan güvenlik duvarı ayarlarımı yapmaya çalışırken şu hatayı alıyorum:
İlişkilendirilmiş hizmet çalışmadığından, Windows Güvenlik Duvarı ayarları görüntülenemiyor. Windows Güvenlik Duvarı/Internet Bağlantı Paylaşımı (ICS) başlatmak istiyormusunuz diyor.Evet diyince karşıma ayarlar çıkıyor.ama hiçbir tuşa basamıyorum çünkü kilitli tuşlar.ve şöyle bir yazı yazıyor.
Güvenliğiniz için bu hizmet Grup İlkesi tarafından denetleniyor.
dolayısıyla hiçbir şey yapamıyorum.şimdi güvenlik duvarı sebebiyle sanırım şu olay oluyor.
internete giriyorum site gidip geliyor.anasayfaya basıyorum sayfa goruntulenemıyor dıyor sonra bı daha basıyorum acıyor.anlatabildim mi?
yada pcnet sitesine girince resimler çıkmıyor sayfayı yeniliyorum goruntulenemıyor dıyor bıdaha yenile diyince düpdüzgün resimler dahil hepsi çıkıyor.
MSN AÇMAYA ÇALINCA GÜVENLİK DUVARINI ÇALIŞTIRIN DIYEREK AÇMIYOR.
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Benzer Başlıklar
-
Usb mouse çalışmıyor.ACİLL!!
akrepkral tarafından Donanım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 30.05.2010, 13:47 -
NETWORK GÜVENLİK
ExpectoPatronum tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 07.11.2006, 21:04 -
KARIŞIK DURUM ACİLL
cobe38 tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 06.08.2006, 20:47 -
Virüs Mü bu ? ACİLL!!!
_nkA tarafından Yazılım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 05.07.2006, 14:57 -
ACİLL bios
peter tarafından Donanım forumundaYanıt: 19Son Mesaj: 02.04.2006, 00:14

Alıntıyla Yanıtla

interneti dondurmak
Bugün, 19:51 / İnternet, Ağ ve Güvenlik