PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Sitemi Yayınlayamıyorum!!!

arkadaslar ben host aldım sitemi yaptım yayınlamak istiyorum cuteftp yi açarak dosyalarımı ftp nin içine upload ettim sonra adresimi yazdım ama "sayfa goruntulenemiyor" yada "bu sayfayı gorme yetkiniz yok" gibi oluyor bir ara kurcalarken nasıl yaptım bilmiyorum goruntulemeyi basardım simdi guncelleyim dedim tekrar upload ettim dosyalrı ama bu uyarıları alıyorum sanki hiç upload yapmamısım nasıl goruntuleyecem

index dosyasını yaptın mı yapmadıysan web siten açılmaz.Ayrıca php ile yapıyorsan php dosayalarını cuteftp ile yükledikten sonra sql.text dosyasını web sitenin anadizinine atman lazım. :wink:

anasayfam index degil news.htm olrak ayarladım ayrıca kod olarakta html kullanıyorum ayrıca dosyaları yukledikten sonra aradan zaman geçmesi mi gerekiyor yoksa hemen yayına girer mi? bir turlu yapamadım

ftp min içinde sitem.org/wwwroot/ bunun içine dosyalarımı attım

birseydaha soracagım anasayfamın yanında dier sayfalarımda olursa bişe olurmu yani klasor olusturup içine atmadan

Anasayfalar genelde index.html, default.html, main,html şeklinde olur. anasayfanızı index.html olarak değiştirip deneyin.
    aradan zaman geçmesi mi gerekiyor yoksa hemen yayına girer mi? bir turlu yapamadım
    Doğru şekilde upload ettikten sonra hemen görüntülenir.
    birseydaha soracagım anasayfamın yanında dier sayfalarımda olursa bişe olurmu yani klasor olusturup içine atmadan
    sitenizi bilgisayarda nasıl hazırladıysanız aynen öyle upload edin. Sonradan klasör açarak taşırsanız sayfa içinde verdiğiniz köprüler (linkler) çalışmayacaktır. Yeniden düzenlemek gerekir.

unaltutay ve GAMEHUNTER tsk ederim hallettim

Benzer Başlıklar

1. Sitemi Hacklediler.
    SLaVe_CoDeR tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 23.06.2006, 00:12
  2. Sitemi incelermisiniz
    hiko tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.03.2006, 19:14
  3. Sitemi hackliyolar
    Night tarafından Donanım forumunda