PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    TÜRKİYE İSTANBUL

Varsayılan Local Settings hatası

arkadaslar bu lanet olası Local Settings nedır ne ıse yarar benım bılgısayarım- Yerel Disk C - Documents and Settings - kendı adım olan klasorun içinde duruyor hemde gizli klasor olarak genelde herseyımı mafedıyor mesela bır ıkı kere sıldım tum kayıt olduğum sıtelerı sılmıs gmaıl -mynet gıbı fıfa oyunumu bozdu oyun lpcal settıngs hatası werıyor
    bana bu konu hakkında ne ıse yarar ne yapılmalı ne yapılmamalı hakkında yardım edermısınız...

bu baslığı sanıyorumkı acmıstım ama bulamadım bır tulü o yuzden yenıden açtım çok detaylı bılgılendırılmem lazım...

Tabi gizli olur çünkü windows un kendi dosyasıdır. Silmelere karşı bir önlem olarak. Ayrıca o klasörü silmeyeceksin. Local Settings klasörü altındaki Tempory İnternet Files dosyasının içindeki dosyaları sileceksin... (Tempory İnternet Files dosyasını da değil) Sen internette dolaştıkça küçük bilgiler, önizlemeler o klasör içinde yerleşir. Bir süre sonra bi bakarsın binlerce dosya oluşmuş. Bunun düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Bir süre sonra hantallaştırır bilgisayarını. Kayıt olduğun siteleri silmiş (mynet gibi) ne demek pek anlayamadım... Kullanıcı adını şifreni vs. zaten bilmiyormusun?

Oyunun Local Settings hatası vermesini de pek anlayamadım... Gerçi oyunlarla pek alakam yok ama Oyunu yarısında falan mı kaydetmiştin de şimdi yok , yoksa oyun mu açılmıyor?...

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    TÜRKİYE İSTANBUL

normal oyun açılmıyor local setıgs hatası war dıyor...
    bazı adreslerımın kullanıcı adı we sıfrelerını sılmıs bılmesıne bılıyorumda her seferınde zor oluyor.şimdı local settıng sılmıorum içinde olan neyı sılıcektım ve neyi sılmıcektım :?: :?: :?:

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Özel msj atarken haber verin!

sen hiç birşeyi silme o arkadaşın dediği dosyalarıda temizlemek içinse internet expolerin araçlar>internet seçenekleri kısmından Temporary Internet Files başlıklı kısımdan sil bir problem olmaz o zaman oyuna gelince bazı oyunlar dosyalarını o local setting in içine bazı dosyalar atıyor kurrken silincede hata vermesi normal tekrar yüklemen lazım o oyunu malesef sana diyeceğim Temporary Internet Files in içindekileri sileceksin diyerlerine dokanma

Benzer Başlıklar

1. local settings klasörüm nerde?
    celik28 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 09.04.2010, 15:42
  2. C:\Documents and Settings\Windows XP\Local Settings ?
    kuvvet_mira2 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 28.07.2006, 19:14
  3. decuments and settings
    karayani tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 19.06.2006, 04:16
  4. mercury 4 port settings
    DDD tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 13.04.2005, 12:48
  5. C:\Documents and Settings\(kullanıcıadı)\Local Settings\Temp