PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan Sitem Geç Açılıyor

mrb arkadaslar benim sitenin anasayfası goruntuleniyo.ama ancak 2 dk sonra tam teferruatlı olarak geliyo. bannerler yazılar felan... sayfalrın daha hızlı açılması için ne yapmalıyım hostum 50mb toplam site agırlıgım 20 mb felan bundan mı kaynaklanıyo acaba

essoloube
    Misafir

Bu sorununuzun sebepleri arasında host'unuzun size sağladığı bandwith'in yetersiz kaynaklanması, sitenizin yoğun olması gibi teknik problemlerden çok, nuke sitenizde kullanmış olduğunuz ve kendi yapımınız olan modüller, blokların yanı sıra kurulumunu tam olarak yapamadığınız modül ya da bloklar da olabilir. Tüm bunları gözden geçirdikten sonra (örneğin her modülü teker teker kaldırarak sitenizin hızını denetleyebilirsiniz) sitenizi tekrar düzenleyiniz. (bu arada bu yorumları sitenizin nurislam.tr.cx olduğunu varsayarak yazdım)

yokyok sitem su (reklam amaçlı degil sadece bilgi edinme amaçlı yazıyorum) www.talibicoskun.org sitenin arkaplan resmi geliyo sonra bekliyorum 2-3 kere yenile diyorum anca açılıyo durum bu yani (site hazır bi kurulum degil) html kodlu

Benzer Başlıklar

1. Web Sitem
    etufan_cetin tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 10.07.2006, 20:52
  2. sitem değişti yeni download sitem
    mitnick tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 15.03.2006, 11:24
  3. Sitem yavaş açılıyor
    Bjk55 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 6