PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Windows çok yavaş açılıyor

Arkadaşlar bilgisayarımı açtığımda windowsun resmi çıkıyor da alttan mavi çizgi geçiyor ya o bende 17,18 tur attıktan sonra bilgisayar açılıyor. Bunun için ne yapabilirim. Forumdaki arkadaşların daha önce önerdiği kayıt defteri temmizleme gibi programları kurdum ama hızlandırmadı. Lütfen yardım...

bilgisayarının özellikleri nedir?. ve bilgisayarı en son ne zaman kurdun?. windows makyaj programları kullanıyor musun?. bunlar önemli..

p4 2.0 işlemci 512 mb ram 64mb mx440 ekran kartı 60gb hard disk. Sanırım 2,3 ay oldu format atalı. Yeni kurduğumda 3,4 geçişte windows açılıyordu. Bu yavaşlama son 2,3 haftadır war. Ayrıca o makyaj dediğin programları açıklar mısın belki bilmeden kullanıyorumdur.Ama sanmıyorum.

makyaj dediğin programları açıklar mısın
    Style XP, gibi
    ,18 tur attıktan sonra bilgisayar açılıyor
    Donanım çakışması olabilir ayrıca başlat çalıştır msconfig den başlangıçta açılan programları kontrol etmende yarar var disk birleştirici biraz da olsa rahatlatabilir.

Teşekkür ederim ancak ilk kurulduktan sonra 2 ay falan takır takır sorun çıkarmadı daha önceden de böyle bir sorun yaşamadım yani donanım çakışması olamaz. Disk birleştirmeyi deneyeceğim inşallah olur. Makyaj programı da kullanmıyıorum.

Benzer Başlıklar

1. pc çok yavaş açılıyor
    kasparov108 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 12.08.2009, 11:13
  2. windows yavaş açılıyor
    altunc tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 04.10.2008, 22:20
  3. program yavaş açılıyor
    metalix tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1