PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan PCNet'in Duyarlı Üyelerine

Arkadaşlar bir sitede gezinirken çok güzel bir hikaye okudum. Kimilerine göre saçma ya da "bilgisayarla ne alakası var?" gibi gelebilir. Sizinle paylaşmak istedim. Kategori olarak tek yakın kategori buydu. Ne kadar güzel bir vatanda yaşadığımızı unutmayalım. Ve bizde değerlerimizi koruyalım. Türkçemizi koruyalım. Geçende arkadaşımın biri benim eve gelmişti. Duvardada Ata'mızın resmi vardı. Arkadaş da dediki; "Olm, Atatürk'ün resmi niye orada, Akraban değil birşey değil" dedi. Bende ne diyeceğimi şaşırdım. Türk gençliği çok kötü bir yere gidiyor.

Hikaye: http://img328.imageshack.us/img328/7011/tr4sj.jpg

Varsayılan Atatürk

Hikaye çok güzelmiş.Aşırı beğendim ve hayran kaldım.Şu an zaten yurdumuzun durumu kötüye gitse de herşeye rağmen çok güzel bir vatan da yaşadığımızı biliyorum.Keşke bir de bu vatanın kıymetini bilsek.
    Arkadaşın için üzüldüm.Yani bu değerleri bilmemesi çok kötü birşey.Çünkü Atatürk olmasaydı belki şu an da şu foruma mesaj yazamayacaktım.Ayrıca bu yurdu bize veren Atatürk ailemiz akrabalarımız kadar değerlidir.Sakın o tabloyu da kaldırma.

Yaşasın Atatürk , Yaşasın Türkiye

Hikayede yaşanan bu durum birazda cehaletten kaynaklanıyor, hikayedeki kişi atatürkün vatan için verdiği emekleri tam olarak bilmediğinden böyle bir sözde bulunuyor yazık bence. :!: :!: :!:

bu tip şeyleri duymak gerçekten çok üzücü hatta yurdumuzda Atatürk'ü bilmeyen insanlar bile var diğer arkadaşlarında dediği gibi tamamen cehalleten kaynaklanıyor gönül isterdi ki bu vatanda yaşayan herkes ister Türk ister yabancı Atatürk'ü bilsin ve ona karşı saygılı olsun.

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İstanbul Gidiyorum Ardıma Bakmadan

aynı olay benim komşumdan banada denildi ..evde bir tane Atatürk resimi vardı banada aynısını dedi sonra gittim 3 tane daha yaptıdım büyük boy
    ikisini oda ma birini salona taktım .
    bu komuşum ve onun gibi kesim şöyle : evde televizyon yasak yok yani.. hangi mantıksa evlerinde bilgisayar ve internet var...eve misafir geldim adamın eşi kesinlikle odaya girip hoş geldin demez mutfaktan çıkmaz...ama pazara alışverişe gider .. o da nasıl oluyorsa .....
    ama şunu yazayım memleketin içine o kadar sızmışlar ki tahmin edilenden fazla bence dahada fazla yazmayayım kaynağıda belli ....

Ama Ben Türk gençliğine güveniyorum ...........

Benzer Başlıklar

1. Duyarlı Arkadaşlar Lütfen Buraya
    santor tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 13.04.2006, 01:51
  2. ADSL Kesintisinde lütfen duyarlı olalım..
    poweronpenguen tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 48
    Son Mesaj: 19.02.2006, 13:22
  3. harekete duyarlı kamera kayıt programı
    memat tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 29.08.2005, 00:44
  4. Yeni Forum Üyelerine İpuçları....
    eXiestenZ tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 20
    Son Mesaj: 05.04.2005, 00:01