PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan Billionton Bluetooth kullanımı ?

Arkadaşlar Billionton Bluetooth diye markalı bluetooth aldım kurdum sorunsuz çalıştı herşey normal telefondan resimleri müzikleri felan bilgisayara atabiliyom ama bilgisayardan telefona atıyorum bana şifre diyo ? şimdiden tşkler cevaplar için .... diğer forumlarda aradım ama benim sorunum yoktu ! plss

tmm işte kardeşim bütün driverleri kurmuşsun.bilgisayardanda telefona atmak için şifre sorduğundas sana sen kendi kafana göre bi şifre koyacaksın o şifre daha sonra telefonda gözükücek orayada aynı şifreyi giriceksin.böylece telefonla bilgissayar eşleşmiş olacak.ondan sonra istediğini yapabilirsin.billinton bluetooth en iisi bluetooth lar arasında ii bir seçim yapmışsın bende ondan kulllanıorum.güle güle kullan

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İzmir

Telefonla bilgisayar arasında bluetooth ağı kuracaksın. Ağı kurarken hem bilgisayara hemde telefona aynı şifre/pin'i giriceksin. İşlemi yapınca telefon ve bilgisayar eşleşecek, telefon bilgisayarı aygıtlarımda görecek ve bilgisayarda Bluetooth ağında telefonu görecek.

Normalde telefonla pc birbirine bağlı deildir sende bişi gönderdiğinde senden bir güvenlik kodu gibi bir şifre ister bu şifreyi sen belirlersin hem telefona gireceksin hemde pc ye sonrada ne yapmak istersen yaparsın kolay gelsin

Benzer Başlıklar

1. bluetooth billionton sorunu yardım?
    ilka tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 07.05.2006, 00:47
  2. bluetooth billionton
    weled tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 05.05.2006, 23:34
  3. Bluetooth Kullanımı
    seyyah78 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 15.02.2006, 22:49
  4. Billionton Bluetooth Proğramı arıyorum...
    Byantivirus tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 22.01.2006, 01:14
  5. billionton
    arifomer tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 07.05.2005, 23:50