PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
17 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar
    Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Arkadaşlar bence bu şekilde bir kıyaslama yapmak yanlış oluyor. Sonuçları kıyaslayamayız bana kalırsa.En başta biz bir gelişmekte olan ülkeyiz fransa ekonomisi ile bizim durumuzu arasında dağlar kadar fark var birincisi bu.

En rasyonel kıyaslama ADSL hizmetinin gelişim süreci olmalıdır. Ne kadar süre önce Dial Up varmış sadece Fransa da ve ne kadarlık bir sürede bu seviyeye gelmişler. Biz ne kadar sürede geldik?

Bana kalırsa gelişim süreci kıyaslanmalı..

Bunada sukur etmeliyiz bence. IRAN da olmak da var

barni_heyamola
    Misafir

arakdaşlar ben belki yanlışım ama internet ilk yayılmaya başladığı zmanlarda Tr ilk kullanan ülkelerden biri diye biliyorum ve buna rağmen bizden sonra bağlantısı olan birçok ülke bizi geçmiş durumda bizim her hızımız yavaş net hızımız ve gelişme hızımız ülkemizde aynı hızla gelişme olsa idi bizde en azından 10 mbit ile bağlanıyor olurduk ama işte şimdi burdayız ve ne durumdayız

Helal olsun Wi-fi modem beni kopardı modem onlardan hat onlardan reciver onlardan oh mis gibi sunucunun dediği gibi Fransaya taşınmak lağzım

Alıntı Orijinalini Gönderen: fgurhanf
    Arkadaşlar bence bu şekilde bir kıyaslama yapmak yanlış oluyor. Sonuçları kıyaslayamayız bana kalırsa.En başta biz bir gelişmekte olan ülkeyiz fransa ekonomisi ile bizim durumuzu arasında dağlar kadar fark var birincisi bu.

En rasyonel kıyaslama ADSL hizmetinin gelişim süreci olmalıdır. Ne kadar süre önce Dial Up varmış sadece Fransa da ve ne kadarlık bir sürede bu seviyeye gelmişler. Biz ne kadar sürede geldik?

Bana kalırsa gelişim süreci kıyaslanmalı..
    Bir yere kadar haklısın. Ama TT bunu ilk başta düşünmeliydi ve Fransa bunu önceden görmüş olacak ki herşeyi ileriye doğru yapmış. Ama TT iki kablo takıp ADSL çıkarmış.Herkes de olduğu gibi 15% 'e varan veri kayıpları bende de var indirirken.

Nedense 10 yıldır gelişmekte olan ülke sıfatından kurtulamadık. İlkokul 3 sınıfta bize ülkemizin gelişmekte olduğu söylendi. Belki bizden önceki kuşaklarada öyle dendi. 18 yaşına geliyorum ama hala aynı. Gelişmekte olan ülkeyiz. Bir türlü yakalayamadık şu teknoloji, ileriyi vs.

İnşallah bir gün hepsi olacak :!:

Benzer Başlıklar

1. Güzel Bir Teknoloji Portalı Teknoloji Tv den drx kurdu
    kkadirr1989 tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 15.09.2009, 14:02
  2. turk telekom adsl sorunuuuuu
    -re_idioist- tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 01.10.2007, 12:26
  3. Telekom DNS Sunucuları Hakkında Bilgi
    siirlerefendisi tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 11.02.2004, 03:15
  4. BIR TURK AMERICA'YA BEDELDIR 11 TURK ICIN DUNYAYI FETHEDERIZ
    tyux tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 07.08.2003, 19:50
  5. Turk Telekom Bir Süredir Zam Yapmadı Neden Acaba ?
    MandRaKe tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 07.08.2003, 15:54