+ Başlığa Yanıt Yaz
17 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
31.07.2006 23:17 #1
teknoloji tv-bilgi tv=turk telekom gorusleri
arkadaslar mutlaka izleyin

http://rapidshare.de/files/27706015/..._1_PC.avi.html
-
31.07.2006 23:38 #2barni_heyamolaMisafir
ardaşlar izlemk istemeyenlere açıklıyım büyük dosya çünkü izlemk uzun iş
fransa adsl paketi açıklamış paket içeriyi
-20 mbit dsl
-tüm konuşmalr ücretsiz
-digitürk tipinde bir tv sistemi bedava
-ve en güzel olay olan wi-fi modem ücretsiz
fiyat aylı olmak üzere 30 euro
hocam bu olayı okudum tt nin tük adını kullamasından bile utandım ya türk adı altında dolandırılıyoruz en acı olan bu ya hocam artık yorumsuz adamlar mail lere bile cevap vermiyorlar
-
31.07.2006 23:57 #3
Arkadaşlar Teknoloji Tv deki izlenebilecek yegane program. Dobra dobra konuşup programı mükemmel yapıyorlar. Helal olsun.
Şu an şu telefonlarda dinlediğimiz IVR'ları site haritalıyarak site üzerinden yayınlayacaklar. Bunu izleyicileri ile birlikte yapmaya başlamışlardı. Baya bi IBM ve Digitürk IVR larını topa tutmuştu. Site ismini vermedim forumlarından bir bakın reklama girmesin.
-
01.08.2006 01:03 #4Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İZMİR
Fransa'nın üç dört sen önce eskitip bize sattıkları port ve alt yapıyı kullandığımızı biliyormusunuz.Hala bazı yerlerde eski nec-alcatel alt yapı ve bugün fransa'nın kullandığı hıza+ücrete bakın.Tamam biz o düzeye bi gelemeyiz ama elimizdeki adsl'i daha güzel duruma getirebiliriz.Sorunsuz,hızlı,gelişmiş alt yapı yurt çıkışlarının güçlendirilmesi gibi konulara.Mesela saçma olan kota miktarları.3GB nebu!...Yinede hizmet aldığımız TT fazlada kötülemek istemiyorum bir-iki yıl öncesine göre adım adım ilerliyor.Bunada şükür etsekmi,küfür mü? etsek bilemiyorum yani benim şu sıralar tek taktığım konu aptalca gelen kota ve kota boyutları.
Ayrıca kotalı 3,6,9GB kullananlara bi dezavantaj olarak görüyorum yani hız artıkça daha az zamanda incek dosya sonra kişi....Aaaa daha zamanım var şunuda indireyim bunuda indireyim derken ay sonunda fatura da suratının ortasına inecek.En iyi hizmet,en iyi adsl ücret/kota olayı bizde başka kimsede yok... :evil:
-
01.08.2006 01:04 #5
Aslında biz TT kısaltmasını Türk Telekom olarak biliyoruz. Fakat türk telekom çalışanları böyle bir durumdan kaçmak için (hani türk adını kullandıkları için suçluyoruz ya) bu TT kısaltmasının "Today and Tomorrow" yani "Bugün ve Yarın" olduğunu savunuyorlar.
Orijinalini Gönderen: baranaltun2006
Nasıl ama? Herşeye de cevapları hazır adamların
Benzer Başlıklar
-
Güzel Bir Teknoloji Portalı Teknoloji Tv den drx kurdu
kkadirr1989 tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 15.09.2009, 14:02 -
turk telekom adsl sorunuuuuu
-re_idioist- tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 18Son Mesaj: 01.10.2007, 12:26 -
Telekom DNS Sunucuları Hakkında Bilgi
siirlerefendisi tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 11.02.2004, 03:15 -
BIR TURK AMERICA'YA BEDELDIR 11 TURK ICIN DUNYAYI FETHEDERIZ
tyux tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 22Son Mesaj: 07.08.2003, 19:50 -
Turk Telekom Bir Süredir Zam Yapmadı Neden Acaba ?
MandRaKe tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 07.08.2003, 15:54

Alıntıyla Yanıtla

İp adresini değiştirme
Bugün, 08:29 / İnternet, Ağ ve Güvenlik