PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Windows Live Messenger (yeni sürüm var uyarısı)

Bilgisayarıma yaklaşık 2 hafta önce Windows Live Messenger kurmuştum , ancak 2 gündür MSN'imi açamıyorum adresimi yazdığımda Daha yeni bir sürüm var yüklemek ister misiniz? Evet , Hayır diye soruyor hayır dediğimde msn e girmiyor evet diyince yüklüyor ama yine aynı şey oluyor. Başka birinin msn adresine girmeye çalışınca sorun olmuyor sadece benim adreste bu oluyo nasıl düzeltirim?

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Ali Sami YEN "Alman-Italyan-Ispanyol-Ingılız" Hiç Farketmez

Denetim Masası>Kullanıcı Hesapları>Kendi Hesabın>Ağ Parolalarımı Yönet(Sol üstte) orda kendi hesabını sil sonra windows live messengerda tekrar giriş yapmayı dene...

Hiçbir işe yaramadı .

Alıntı Orijinalini Gönderen: DanteThomaS Mesajı Görüntüle
    Bilgisayarıma yaklaşık 2 hafta önce Windows Live Messenger kurmuştum , ancak 2 gündür MSN'imi açamıyorum adresimi yazdığımda Daha yeni bir sürüm var yüklemek ister misiniz? Evet , Hayır diye soruyor hayır dediğimde msn e girmiyor evet diyince yüklüyor ama yine aynı şey oluyor. Başka birinin msn adresine girmeye çalışınca sorun olmuyor sadece benim adreste bu oluyo nasıl düzeltirim?
    Ben msn 7 kullanıyorum aynı mesajı gösteriyor 2 gündür msn 7 kur istersen bu linktekileri bir dene ben msn 7'nin sorununu böyle çözdüm buradaki olayı live msn için denemedim ama oradada işe yarar belki ..
    http://www.pcnet.com.tr/forum/intern...r-uyarisi.html

Post senin çözmün şu kardeş

bendede öyle olmuştu.ve çözümü şöyle buldum.gezginler sitesinden windows live msn messenger 8.1.178'ı indir.bir daha bu sorunla karşılaşmayacaksın.kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

1. windows live messenger 8.0
    joeycloud tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 27.08.2006, 20:37
  2. Windows Live Messenger Virüs Uyarısı
    DanteThomaS tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 22.07.2006, 17:21
  3. Windows Live Messenger Plus
    Bjk55 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2