PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan ADRES ÇUBUGUNDA giriş sayfasını değiştiremiyorum explorerde

ADRES ÇUBUGUNDA giriş sayfasını değiştiremiyorum explorerdeki değiştirmek için ne yapmak lazım araçlardan >internetseçeneklerine geliyorum oradaki giriş sayfasında pasif halde bir adres var bunu nasıl aktif ve değişebilir yaparım

ya kardeş bunla ilgili bir çok açılmış konular var bi arama yaparsan sevinirim artık bu soruları yazmazsanız iyi olur arama yaparsan bulursun.bunla ilgili sorunları çok arkadaşlar var çözümünü aramalarda bulursun.

Alıntı Orijinalini Gönderen: TML_PC
    ya kardeş bunla ilgili bir çok açılmış konular var bi arama yaparsan sevinirim artık bu soruları yazmazsanız iyi olur arama yaparsan bulursun.bunla ilgili sorunları çok arkadaşlar var çözümünü aramalarda bulursun.
    öyle diyosunda çözümü net veren yokki gene aynısını yazıyoruz 2 saattir şu koca forumda çözüm üreten yokmu ? akıl veren çok çözüm üreten yok !! çözüm üret çözüm

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    istanbuL

Varsayılan adres çubuğu..

şu an sitenin arama motoru kapalı durumda

www . blablabla com/net/org neyse işte

sitesi ana sayfam olmus durumda ve bende bunu degiştiremiyorum ne yapabilirim diyorsanız

http://www.computerperformance.co.uk...Practice29.htm
    Yapmanız gereken tek şey http://www.computerperformance.co.uk...UnLockFree.reg linkine tıklayarak, inen HomePageUnLockFree.reg dosyasına çift tıklamak. Pasif olarak görünen giriş sayfası tekrar etkinleşecektir.
    ayrıca sisteminizi
    http://spybot.info/tr/download/index.html indirin kurun güncelleyin tarayın :wink:

Alıntı Orijinalini Gönderen: turkishmasseur
    Alıntı Orijinalini Gönderen: TML_PC
    öyle diyosunda çözümü net veren yokki gene aynısını yazıyoruz 2 saattir şu koca forumda çözüm üreten yokmu ? akıl veren çok çözüm üreten yok !! çözüm üret çözüm
    ya bende en iyi bir çözüm var çoğu kişiye verdim etkili bişe sende casus yazılım var şimdi uğraşmka istemediğimden söledim.yoksa çözüm çokkkkkk.......

Benzer Başlıklar

1. Explorerda Giriş sayfasını değiştiremiyorum
    darkk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 18.07.2010, 09:15
  2. internet giriş sayfasını değiştiremiyorum :(
    buffy tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 02.02.2007, 23:08
  3. Giriş sayfasını değiştiremiyorum !
    vanHooijdonk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5