PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
    Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

Varsayılan www.google.com "sayfa bulunamadı..."

Sanırım anladınız, tüm siteler açılırken, hemde son hızla, nedense bende google'a girmek istediğimde sayfa bulunamadı diyor. Defalarca F5'e basınca bazen giriyor, bazen girmemeye devam ediyor. Bunun nedeni ne olabilir? Dünyanın en çok kullanılan sitesi nasıl bende açılmaz, ben bir anlam veremiyorum... Firewall, av devre dışı bırakıyorum (belki yasaklı siteye alınmıştır diye), sonuç yine aynı. Üstyelik ADSL'yi paylaştığım komşum da aynı sorunu yaşıyor. Modemden olsa, ne alakası var diyeceksiniz değil mi? Peki ya neden olabilir?

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

Ya bu sorun sadece bende var, ya da konu hakkında bilgisi olan yok... En azından düşüncelerinizi belirtin.

Kullandıgın tarayıcı'da sorun olabilir,yha başka kullan yada güncelleme yaptır,tabi bu çözüm degil ama ginede dene.bide garip olucak ama modemini reset'le yanı ıp degiştir...

kolay gelsin..

bu arada ilgin bişeyle karşılaştım. google yazarken klavyede o ile p yanyana olduğu için uanlışlıkla p ye bastım

http://www.gppgle.com/

yazdım yani. ama yine de google açıldı

Aklıma gelenler şunlar:

1. Eğer internete bir proxy sunucusu üzerinden çıkıyorsan bu sorun olabilir. Proxy ayarlarını kontrol et. Ya proxy sunucunu değiştir ya da hiç kullanma.

2. Bağlı olduğun DNS sunucularında da bir problem olabilir. O yüzde doğrudan IP adresi ile girmeye çalış. http://72.14.221.104/ ile doğrudan google'a ulaşabilirsin.

3. Windows içerisindeki "hosts" dosyasında www.google.com adresi başka bir IP adresine yönlendirilmiş olabilir. Bu dosya içerisine bir bak derim.

Benzer Başlıklar

1. "Sabit Disk Bulunamadı" Hatası
    genjuro tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 12.09.2009, 12:57
  2. "Google Video Player" hizmetinizde ....
    eburhan tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 28.03.2006, 21:11
  3. Quark Express'de Sayfaya "Sayfa No" nasıl eklerim?
    Byantivirus tarafından Diğer uygulamalar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 01.03.2006, 06:28
  4. "Google PageRank" + fake
    instinct tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 03.02.2005, 08:47
  5. İnternetteki javascript:("sayfa") uzantılı sayfala
    Chezque tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 07.01.2005, 20:01