PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan BANLANDIĞIM SİTEYE NASIL GİREBİLİRİM.

Arkadaşlar gereksiz bir neden yüzünden banlandığım bir siteye ip numaramı değiştirdiğim halde giremiyorum yeni kullanıcı adı alarak bu siteye tekrar girmem mümkün mü?

şimdi hangi ipden bahsediyorsun eğer localdekiise ağ bağlantılar gel.orada ağ bağlantılarını göster edinmi bir bağlantı olacak ona çift tıkla sonra çıkan pencerede tcp/ip diye yazı ona seç seç hemen aşağıdan özeliklere gel oradan ip adresini değştirewbilirsiniz. internet ip sini ise modemi çaıp kapatıp değşitiribilirsiniz.

cookie gelirsek sana bir ipucu veriyim .çerezler bilgisayarına index.dat dosyası vardır. buna kaydedilir. bunu silmek için sana profesyonel bir program olarak evidence eliminator kulalnmanı tavsiye edrim sonra ipucuma geliyorum. programla teizlik yaptın mı haa şimdi yapman gereken index.dat dosyasını salt okunur yap. artık çerezler bilgisayrına kaydedilmeyecek.
    koaly gelsin..

Smile index.dat dosyası salt yapmak için

abicim cok tşkler bilgilerın için.yalnız bırsorum daha olacak.index.dat dosyasını salt yapmak için indirdigimiz programın icinde bu salt yoksa pc nın icindemi vindows 7 kulanıyorum cvp bekliyom saygılar.

Benzer Başlıklar

1. sİTEYE MÜZİK EKLEME kodları
    pekergorkem tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 24
    Son Mesaj: 13.02.2010, 13:42
  2. SİTEYE ÜYELİK GİRİŞİ KOYMAK İSTİYORUM NASIL OLCAK BU
    karadenuzlu tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 28.04.2005, 11:29
  3. Sİteye forum hakkında
    gsserdargs tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 12