PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
20 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan YouTube Araçlarından Bir Demet ...

YouTube, internet üzerinden video izleyebileceğiniz, favori videolarınızı diğer insanlarla paylaşabileceğiniz ve izlemekten keyif aldığınız videolara yorum yazabileceğiniz çok popüler bir sitedir. 1 ayda yaklaşık olarak 20 milyon ziyaretsi olduğu belirtiliyor. Bu kadar popüler olunca geçtiğimiz günlerde Google, 1.65 milyar dolara YouTube sitesini satın almıştı.

Açtığım bu konuda YouTube deneyimlerinizi geliştirebilecek 3. parti araçları bulabileceksiniz. Amacım, çoğunu kullandığım araçları bir yerde toplamak ve sizlerle paylaşmak.

:: KARIŞIK ARAÇLAR ::

Search The Tube
    YouTube’de yayınlanmış olan videolar arasında arama yapmanızı sağlayan kullanışlı bir site Bu site ile kendi web sitenize, blog sitenize uygun videolar bulabilirsiniz.

YouTube Userscripts
    Bu sitede, YouTube sitesinde bazı belli görevleri gerçekleştirebilmek için hazırlanmış scrtip’ler bulabilirsiniz. Örneğin “YousableTube” adlı bir script dosyası sayesinde YouTube sitesini reklâmlar olmadan gezebilir, izlediğiniz videonun boyutlarını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Script dosyalarını çalıştırabilmeniz için ilk önce Firefox üzerine “Greasemonkey” adlı eklentiyi yüklemeniz gereklidir.

Youtube Video Slideshow
    Bir kullanıcı adı ile veya bir etiket ile ilgili olan bütün YouTube videolarını slayt gösterisi şeklinde karşınıza getiren bir site.

iTube
    YouTube videolarını iTunes içerisine gönderir.

:: WORDPRESS EKLENTİLERİ ::

YouTube Wordpress Plugin
    Etiketlere göre Wordpress blog’unuzda YouTube videolarınızı görüntülemenizi sağlar.

YouTube Video Gallery Wordpress Plugin
    YouTube sitesindeki videolardan bir galeri oluşturmanızı sağlar. Gerçekten güzel bir eklenti.

WordPress Related Videos Plugin
    Etiketler yardımıyla birbiriyle ilişkili videoları WordPress blog’unuzda listeler ve bu listeyi otomatik olarak günceller.

Wordpress Favourite YouTube Videos
    YouTube’deki en favori videolarınızı WordPress blog’unuzda yayınlamak için

:: VIDEO İNDİRİCİLER ::

Video Downloader Firefox Extension
    YouTube videolarını bilgisayarınıza indirebileceğiniz marifetli bir Firefox eklentisi.

YouTubeX
    Bu web sitesi sayesinde YouTube videolarını bilgisayarınızda saklayabilirsiniz. Video adresini kopyalayıp yapıştırmanız yeterli.

VideoDL
    YouTube videolarını indirmek için hazırlanmış sade bir AJAX sitesi. Yukarıdaki “YouTubeX” sitesine daha güzel bir alternatif. Ayrıca Google videolarını da indirebilir.

TubeSock
    YouTube videolarını yakalar, dönüştürür ve iPod, Mac veya PlayStation Portable ortamına kopyalar.

Youtube Downloader
    YouTube videolarını indirmenizi ve saklamanızı sağlayalan ücretsiz bir yazılım

VDownloader
    YouTube videolarını bilgisayarınıza indirebiliceğiniz bir başka ücretsiz yazılım. Benim bir numaralı favorim. Diğerlerine göre daha iyi özelliklere sahip. Programın en son sürümü olan “0.3 Alfa”, videoları doğrudan AVI, MPG veya PSP formatında indirebiliyor. Bir videonun linkini kopyaladığınızda otomatik olarak devreye girebiliyor. Ayrıca aynı anda birden fazla videoyu indirebiliyor. Google’ın videolarını da destekliyor.

FLV Player
    YouTube’den bir şekilde indirdiğiniz FLV uzantılı videoları bilgisayarınızda izlemek için gerekli ücretsiz bir yazılım.

:: EN İYİLER ::

topyoutubevideos.com
    YouTube’deki en popüler videoların listelendiği, günlük olarak güncellenen bir site.

coverpop.com/pop/youtube/
    YouTube’de en fazla oyu alan videoların kategoriler halinde listelendiği ve haftalık olarak güncellenen bir web sitesi. Site biraz kullanışsız bu yüzden Firefox ile girerseniz daha iyi olur.

thebestofyoutube.com
    Adından da anlaşılacağı üzere YouTube’nin en iyilerini sunan güzel bir blog sitesi. Sitede sunulan videolar için yorum yazma şansınız da var.

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Teşekkür ediyorum eburhan çok güzel bilgiler..

iyi günler..

Eyvallah kardeş
    Yalnız ben bu konuyu kuru kuruya açmadım tabii. Elbette benim bilmediğim çok daha güzel araçlar vardır. Yukarıda yazdıklarım arasında olmayan güzel araçları siz de paylaşırsanız sevinirim.

ya ben de youtoube deki videoları izleyemiyorum falsh player yukle diyor yine olmuyor ne yapmam lazım

ya ben de youtoube deki videoları izleyemiyorum falsh player yukle diyor yine olmuyor ne yapmam lazım
    Arkadaşım bunu yükleyeceksin.

http://www.adobe.com/shockwave/downl...h&promoid=BIOW

Benzer Başlıklar

1. youtube.com
    sinan02 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 17.03.2008, 22:07
  2. youtube videoları
    yelken61 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 08.03.2007, 19:40
  3. youtube