+ Başlığa Yanıt Yaz
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar
-
14.11.2006 19:34 #6
ben bu adamın adını daha öncede aynı konuyla ilgili duymuştum ama nerde hatırlamıyorum? herif ünlü yani bu konuda anlayacağınız valla reklam olmasa kendi çalıştığım şirketin adını verecem yok böyle bir hizmet kalitesi gerçekten..
-
14.11.2006 21:19 #7
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- izmir
- Mesaj
- 334
şu aralar referanslar bile sahte :S
Orijinalini Gönderen: memat
acayip işler yapanlar var... ismi lazım değil bazı bedava forum açan siteleri hepimiz biliriz...
bu forum sitelerini 20 ytl ye satan tipleri bulabilirsiniz nette... sanki özel bir çaba sarf etmiş gibi subsilver temasını değiştirip sana özel açtık siteyi diyorlar...
ben artık referansın doğruluğunu referans olarak tanıtılan sitenin yöneticilerine soruyorum... sağolsunlar genelde de cevap vermekte gecikmiyorlar...
bu devirde değil tanımadıklarına tanınmışlara bile pek güvenmeyeceksin...
içinde hep bir acaba olacak ki adımını sağlam atasın
paylaşım için sağol dostum... kolay gelsin...
-
14.11.2006 23:42 #8
- Katılım Tarihi
- 2006
- Mesaj
- 123
evet bu kişiyi daha öncede burda duymuştum . fakat bu kişi hakkında neden hala hukuksal işlem başlatılmadığını hala anlamış değilim
-
15.11.2006 00:05 #9
aslına bakarsak hiç internetten alış veriş yapmamak lazım ama ne yaparsın insanoğlu rahata alışmış bir kere. uyarı için teşekkürler.....
Benzer Başlıklar
-
biyoteknoloji (yardımcı olun lütfen)
i_neyzen tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 16.12.2005, 12:10 -
MSN Messenger da Virüs! (Dikkatli Olun)
_skyline_ tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 20.04.2005, 14:22 -
dbu şakacıya karşı dikkatli olun(so_re@hotmail.com)!!
candel tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 07.02.2005, 14:28



Alıntıyla Yanıtla

parçalarım ne kadar eder ?
Bugün, 21:42 / Donanım