+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
-
14.11.2006 23:43 #1
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Istanbul
ücretli alan adı, ücretSiz hosting
selam arkadaşlar,
ücretli bir alan adı alıp onu ücretsiz bir hostingle yayınlayabilir miyim? yani alan adının ücretini verip satın alıcam ama hosting için ücret ödemek istemiyorum böyle bir şey mümkün mü? yani benim için gelecekte değerlenicek bir proje bu şimdiden hosting için para vermeyeyim. (alan adını al dursun demeyin lütfen, 3-5 birşey de koymak isterim alırsam)
bir sorumda şu hosting satan yerlerde linux ve windows hosting gibi iki farklı seçenek var. genelde fiyat farkı oluyor, html diliyle yazılmış ve birazda flash konulmuş bir siteyi ne derecede etkiler bu, yoksa bizi ilgilendiren birşey değilde sadece hosting aldğımız server'ı işleten kişilerin/kişinin umrunda olan bir durum mu? (linux daha güvenli olduğuna göre windows server'a niye daha fazla ücret vereyim, beni ilgilendirmiyorsa?)
-
15.11.2006 10:17 #2
Öncelikle isim önemliyse biran önce satın alın. Ücretsiz hosting verenlerin mutlaka kendi isim sunucuları (name servers) vardır. Satın aldığınız ismi, bu isim sunucularına yönlendirsiniz olur biter.
Linux hosting her zaman ilk tercihiniz olsun. Linux sunucular hem daha hesaplı, hem daha güvenli hem de daha hızlıdırlar.
Benzer Başlıklar
-
Ücretli Hosting...
mesulid_afacan tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 26.02.2007, 17:26 -
ücretli ve ücretsiz mail?
serhadli tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 20.10.2006, 00:34 -
ücretli hosting degerlendirmesi
xurcuvas tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 08.12.2005, 18:24 -
Hosting ve alan adı
carters tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 20.08.2005, 00:27 -
Ücretli ve ücretsiz antivirüs programları
tigi tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 11.09.2004, 01:08

Alıntıyla Yanıtla

parçalarım ne kadar eder ?
Bugün, 21:42 / Donanım