wireless bağlı diyor ama sayfa yok -
22.11.2006, 00:51
arkadaşlar kabosuz ağla bağlanıyorum ne yaptım nasıl yaptıysam wireles bağlantıyı buluyor bağlanıyor ama gel gör ki sayfa açılmıyor hat yokmuş gibi bir türlü açılmıyor bilgi sayarım iki bölüm olduğundan ikini bölüme xp kurdum bağlana bilmek için ne yapa bilriz?
Kablo ile baglanmayi denedigindede ayni hatayi veriyorsa sorun, adsl hattindandir. Ancak Kablo ile baglanirsan bu sefer de modemde bi sorun var demektir.
Re: wireless bağlı diyor ama sayfa yok -
22.11.2006, 02:18
Alıntı:
Orijinalini Gönderen: serapsarar
arkadaşlar kabosuz ağla bağlanıyorum ne yaptım nasıl yaptıysam wireles bağlantıyı buluyor bağlanıyor ama gel gör ki sayfa açılmıyor hat yokmuş gibi bir türlü açılmıyor bilgi sayarım iki bölüm olduğundan ikini bölüme xp kurdum bağlana bilmek için ne yapa bilriz?
Merhaba modemin MAC şifrelemesinin açık olup olmadığını kontrol edin derim.
merhaba kablosuz ağ kartının driverini yükle sorununu cözebilir.
daha ilginç bir şey söyleyeyimmi :) -
30.05.2008, 03:52
şu an kablosuz ağa bağlanamıyor uyarısı alıyorum.
yerel ağ kablosuda takılı değil.
ancak nasıl oluyorsa nette gezinti yapabiliyorum.
sizce bunun nedeni ne olabilir.
zaman zaman internette gidiyor ama kablosuzda onar dediğim zaman internet yeniden bağlanıyor. kablosuz yine bağlanmıyor.
bunun nedenini bilen varsa ardımcı olabilirmi lütfen.