+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
-
18.12.2006 20:59 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- Ankara
Hub değişiminde network problemi (askerdeyim lütfen yardım)
Ben şu askerdeyim ve kaldıgım misafirhanede ve çalıştıgım ofiste olmak üzere iki yerde internete giriyorum. Bu iki yer de bütün kışlanın ortak serverından besleniyor. Benim problemim şu. Misafirhanede internete giriyorum ( hub'dan çıkış alarak). Diğer arkadaşlar da giriyor. Sonra notebook'u ofise götürüyorum. Orda da girebiliyorum. Bunun peşine ofiste girip misafirhaneye geri getirince nete giremiyorum boyle saçma bir problemim var. Diğer arkadaşlar misafirhanede nete girebiliyorlar ama birtek benimki girmiyor, halbuki dedigim gibi ofiste giriyor. Etherneyt kartımın sürücüsünü kaldırıp son sürücüyü sıfırdan yükledim o da olmadı. Server'ın ip'sine girmeye çalışınca onu bile görmüyor serverın admin şifresini istemiyor. PCMCI ethernet kartı alsam ordan denesem olur mu? Ethernet kartımda mı bir problem var? Benden önce başka bir arkadaş da boyle bir problem yaşamış. Kart Realtek 8139 PCI Fast ethernet
-
18.12.2006 21:03 #2
- Katılım Tarihi
- 2006
IP ni otomatik olarak almanı sağlayacak ayarları kullanman belki sorunu çözer. Sabit IP tanımlanmışsa bağlantında bir yerde bağlanıp bir yerde bağlanamamış olabilirsin.
Benzer Başlıklar
-
Türkçe karakter Problemi Lütfen yardım!!!!!!!!!!
gorzone tarafından PHP forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 11.03.2007, 23:35 -
xp 64 format problemi lütfen yardım!!
64bitci tarafından Windows İpuçları forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 14.02.2007, 15:14 -
Harddisk problemi lütfen yardım
Newsted tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 21.09.2006, 15:45 -
Zoom X5 Modem Ile Network Sorunu Yardım Lütfen!
Apotheosis tarafından Donanım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 24.10.2005, 03:11 -
Problemi çözmeme yardım edin lütfen
emora tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 11.10.2003, 13:15

Alıntıyla Yanıtla

En hızlı ve en iyi antivirüs
Bugün, 01:30 / İnternet, Ağ ve Güvenlik