PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
19 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Fatura neden böyle geldi şimdi ?

Herkese iyi akşamlar.

Tam yarım saat önce elime TTNet Anonim Şirketinin aylık faturasını aldım. Ve o lanet olası fontla yazılmış "ödenecek tutar" ibaresinin karşısında "61,00 YTL" yazıyor.

Ve benim tarifem 256 kb-sn Limitsiz.

49 yerine neden 61 geldi şimdi ?

Bu adamlara sövmekten bıktım artık. Turkcell Super Lig'deki hakemlerden daha çok küfür yiyorlar. Bu hizmetede mecburuz. Ne olacak bu halimiz bizim?

Yılbaşı tarifesi heralede ben bu ay hiç bişi indirmeme rağmen hatta msn cam bile açmamama rağmen canfroga bile bağlanmadan bütün bir ay sürdürmeme rağmen nasıl oluyosa benim kota 5 GB oluvermiş hayretler için kalıyorum...Yılbaşı sürprizleri devam edicek olsa gerek.MECBURUZ (muyuz)?

arsan daha iyi edersin,banada daha demin faturası geldi...

gokhans18
    Misafir

Banada önceki ayın faturası son ödemetarihinden 14 gün sonra geldi her ay böyle boşuna faiz ödüyoruz her ay mail gönderdim o kadar aşağıladım adamları 2 hafta oldu hala cevap yok

Postacı beyefendi bana da faturayı birgün kala getirdi allahtan ödemeyi yetiştirdim halime şükredeyim daha beterleri varmış.

Çözüm. Hizmet numaranızı biryere kaydedip arasıra telekom bayilerine uğramak fatura gelmese de ödemelerşi yapmak.

İkinci çözüm: Alternatif internet sağlayıcı kurumlar yada firmalar çıkınca derhal ttnetten kurtulmak.

Bu arada 2 yol aboneliğinizi devam ettrireceğinize dair tekrar sözleşme imzalatıyorlamış indirim adı altında dikkatli olun.

İlk arkadaşımızın da itiraz hakkı var ama itiraz da etse önce parayı ödemesi lazım. Ne ala memleket başına çorabı TT örsün çıkarmak için sen uğraş. Ne deseniz yerden göğe kadar haklısınız.

Benzer Başlıklar

1. web cam neden böyle yapıyor?
    trityum tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 14.01.2007, 13:54
  2. hdd neden böyle
    erkanbey tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 13.05.2006, 16:36
  3. overclock yaptım şimdi sıra geldi kontüyole
    salto_fb1 tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 02.08.2005, 17:17
  4. Nerden Geldi Bu Crackler Böyle??Sizde varmı bakın
    instinct tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 21
    Son Mesaj: 04.06.2005, 13:00
  5. internet fatura fiyatları neden yüksek geliyo??
    tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 21
    Son Mesaj: 09.02.2003, 15:25