PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan wep key nasıl bulunur?

merhaba,

ben yeni psp aldım ve internete bağlanabilmek için wep key istiyor.benim adsl güvenlik duvarlı ve ben şifreyi hatırlamıyorum.bunu bulabileceğim bir yer var mı?

teşekkürler...

bir şeyi unuttum.

ben ms pro duo yu laptop a soktum.tam girmedi.şimdi de çıkaramıyorum ne yapıyım?

Alıntı Orijinalini Gönderen: yeahmn
    ben ms pro duo yu laptop a soktum.tam girmedi.şimdi de çıkaramıyorum ne yapıyım?
    fazla zorlamamakta fayda var. kırılmasını istemiyorsan dikkatli ol. bence en iyisi sen onu servise götür. sıkışan cisimler için halk arasında yaygın teknikler var mesela sabun sürmek, yağ sürmek vs. ama bunları laptop üzerinde uygulamak biraz sakıncalı gibi en iyisi dediğim gibi servise gitmek...

adsl güvenlik duvarlı ve ben şifreyi hatırlamıyorum.bunu bulabileceğim bir yer var mı?
    modemine kendin şifre koymadıysan bulmak kolay. modeminin markasını ve modelini söylersen yardımcı olunabilir...

Alıntı Orijinalini Gönderen: sleazyII
    Alıntı Orijinalini Gönderen: yeahmn
    fazla zorlamamakta fayda var. kırılmasını istemiyorsan dikkatli ol. bence en iyisi sen onu servise götür. sıkışan cisimler için halk arasında yaygın teknikler var mesela sabun sürmek, yağ sürmek vs. ama bunları laptop üzerinde uygulamak biraz sakıncalı gibi en iyisi dediğim gibi servise gitmek...

adsl güvenlik duvarlı ve ben şifreyi hatırlamıyorum.bunu bulabileceğim bir yer var mı?
    modemine kendin şifre koymadıysan bulmak kolay. modeminin markasını ve modelini söylersen yardımcı olunabilir...
    zarar vermeden çıkarabildim

ne yazıkki şifreyi babam koymuş ve hatırlamıyor. :x

10.0.0.2 ye girdim ama sonra ne yapacağımı bilemedim.

şifreyi babam koymamış,sordum şimdi karışık bişeydi dedi,sleazy nin dediği gibi nasıl bulabilirim

Benzer Başlıklar

1. PHP ile IP'ye göre il nasıl bulunur?
    magos tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 29.11.2006, 15:08
  2. e-mail gelen sunucu giden sunucu nasıl bulunur??
    DerinKaranlik tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 20.10.2006, 23:05
  3. IP den gerçek adres nasıl bulunur
    Maxmero tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 25.01.2005, 22:33
  4. msn de nasıl arkadş bulunur??..
    candel tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 14.01.2005, 07:08
  5. İp numarası nasıl bulunur. Acil cevap