+ Başlığa Yanıt Yaz
6 sonuçtan 6 - 6 arası sonuçlar
-
26.04.2010 14:59 #6
- Katılım Tarihi
- 2008
internet explorer bir sorunla karşılaştı...
aynı sorunu yaşadım, fakat artık o sorun kalmadı... bilgisayarımız windows 7 olup şu raporu veriyordu ''internet explorer çalışmayı durdurdu'' bende bilgisayarı bir güzel elden geçirdim ve şu iletiyi aldım ''ant setup programı son bir haftadır internet explorer'in doğru çalışmamasına neden oluyor'' bende ant setup programını devre dışı bıraktım, artık o sorunda kalmadı, ne zaman ant setup programına ihtiyaş duyarsam etkinleştiriyorum sonrada devre dışı bırakıyorum, etkinleştirdiğim zamanda hemen yazı geliyor ''internet explorer çalışmayı durdurdu'' xp de ise şu yazı geliyordu ''internet explorer bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor bu durumdan dolayı özür dileriz'' demekki ben önceki bilgisayarımıza boş yere onlarca format atmışım, ne yalan söylimki bu bilgisayarımız windows 7 olmasaydı ben bu sorunu çözemezdim, çünkü windows 7 de hata tarama özelliği var, umarım bir yardımım olmuştur...
Benzer Başlıklar
-
Tüm oyunlarda Hata Raporu veriyor lütfen yardım??
cetox tarafından Donanım forumundaYanıt: 19Son Mesaj: 08.03.2009, 14:19 -
İnternet explorer hata raporu gönderme
komiks tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 07.12.2006, 23:57 -
Explorer yardım edin
hentbol tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 21.07.2006, 00:57 -
explorer hatası yardım edin
ayvalikli tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 15.02.2006, 09:17 -
explorer.exe hata raporu
carisman tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 21.03.2005, 19:09

Alıntıyla Yanıtla

işlemci %100 ?
Bugün, 21:53 / Donanım