+ Başlığa Yanıt Yaz
206 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar
-
20.02.2007 21:39 #11
- Katılım Tarihi
- 2007
- Yer
- ankara
adeta senin soruna cevap vereyim bak HKEY_CURRENT_USER bunu tıkladıktan sonra HKEY_CURRENT_USER\Software bunu tıkla yani software yi tıkla ardındanda HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies yani policiesi tıkla tıkladıktan sonra microsoft diye bir klasör cıkacak onu tıkla oradan da inter yazan kısmı tıkla yan sayfada home page görürsün
-
06.03.2007 15:18 #12
- Katılım Tarihi
- 2007
başlat > çalıştır > regedit > kayıt defteria cılcak orda "ctrl+f" tuslarına basın ve "start page" yazın bır sure bekledıkten sonra bı yere konumlancak enter basın acılıs yfasını deıstırın "f3"e basın yıne yazın tamamlandı deyınceye kadar
-
12.03.2007 15:38 #13
- Katılım Tarihi
- 2007
Nacizane Düzeltme
2.Yöntem ve XP home kullananlar için
a-)
Başlattan çalıştıra girin regedit yazın.Şu anahtarları açın: HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Inte rnet Explorer\Control Panel anahtarını açtıktan sonra sağ bölümde şu değeri görmelisiniz.
HomePage Bu değere çift tıklayıp verisini 0 olarak ayarlayın
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel anahtarını açtıktan sonra sağ bölümde şu değeri görmelisiniz.
HomePage Bu değere çift tıklayıp verisini 0 olarak ayarlayın
Olarak ararsanız bahsedilen yeri bulabilirsiniz. XP Professional' da burada kayıtlı.
Hazırlayan arkadaşa teşekkürler!!
-
18.03.2007 23:36 #14
arkadaşlar bn 2 gündür bi sorunla boğuşuorum şimdi herhangi bir web sitesine girmeye calıştıgımda bir hata verio ama dewamlı aynı hata guvenlik yazılımlarım aktifkende aynı hatayı verio kapalı ikende hatanın baslığı şu: the requested url could not be retrieved en altındada webmasterla temasa geçiniz fln yazıo nyse ben baya bi boğuştum ve en sonunda baglantıyı onar demek aklıma geldi onu tıkladım
vs.vs.vs.vs.vs.vs.vs.vs.vs.vs.seviorum beah
-
18.03.2007 23:36 #15
ama dns ön belleğini temizleyemedi bir turlu sorun verdi sonradan cmd de ipconfig /flushdns comutunu denedim ama buradada dns ön bellegi temizlenemiyor işlev calışma sırasında başarısız oldu sizce sorun nedir kafayı yeme üzereyim
vs.vs.vs.vs.vs.vs.vs.vs.vs.vs.seviorum beah
Benzer Başlıklar
-
XP de Görev Yöneticisi kilitlenenler için genel çözüm
Turkceye_evet tarafından Windows XP forumundaYanıt: 212Son Mesaj: 31.12.2011, 18:24 -
internet explorer giriş sayfası etkin değil
serdarkara tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 17.03.2006, 10:56 -
Explorer Giriş Sayfası
tan_vedat tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 14.07.2004, 15:33

Alıntıyla Yanıtla

En hızlı ve en iyi antivirüs
Bugün, 01:30 / İnternet, Ağ ve Güvenlik