PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 42 İlkİlk 1234567814 ... SonSon
206 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar

Beyler Benİmde Bİr Sorunum Var...!!!ya Bnİmde AciliŞ Sayfam Degİsmİyordu Ve Bİde Vİrusten Dolayi Herhalde Google Fln Acilinca Yazilar Kocaman Moderetorun Verdİgİ Dosyayi Indirdim Oldu Sayfa Degİsİyor Ama Yazi Boyutlari Kocaman Halen Lutfen Yardim Edin Sayfanin Yazi Boyutunu Kucultmeme Yardim Edin Moderator Admin Ve Diger Arkadaslar Yardim Ltfnnn..ama Bazi Sayfalar Ornegin Burasi Yazi Boyutu Normal Google Acinca Fln Kocaman Burasi Normal Derdimi Anladiniz Herhalde Beyler Luttffffeeeeennnn Yardim Edin Bna Halledeyim Sorunumu Lutfen...!!!

>>>__t&#220;rk&#199;emİz Bİzİmdİr Bİzİm Kalacak__<<<

Valla Çok SaĞol Dostum Uzun Zamandir DÜŞÜnÜyordum Nasil DÜzeltİrİm Dİye, 2 İncİ FormÜl İŞİmİ GÖrdÜ. SaĞol

İsterseniz bu zip dosyasını indirip içindeki reg dosyasını çalıştırarakta ilgili sorununuzu çözebilirsiniz...
    Çok teşekkür ederim.

Alıntı Orijinalini Gönderen: MaYiN Mesajı Görüntüle
    adeta senin soruna cevap vereyim bak HKEY_CURRENT_USER bunu tıkladıktan sonra HKEY_CURRENT_USER\Software bunu tıkla yani software yi tıkla ardındanda HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies yani policiesi tıkla tıkladıktan sonra microsoft diye bir klasör cıkacak onu tıkla oradan da inter yazan kısmı tıkla yan sayfada home page görürsün
    arkadaşım microsoftan sonra inter kısım yok "systemCertificates" var
    devam edemiyorum
    KÂİNATTAKİ HERŞEY, YA BİZZÂT GÜZELDİR, VEYA NETİCELERİ İTİBARİYLE GÜZELDİR.

bak şimdi program ekle kaldırı aç sol üst köşede güncellemeleride göster var ona tıkla İE 7 gözükecek. onu kaldır 6 ya dönecektir. kolay gelsin
    Bir oğlum olasıya kadar en iyisi benim!

Benzer Başlıklar

1. XP de Görev Yöneticisi kilitlenenler için genel çözüm
    Turkceye_evet tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 212
    Son Mesaj: 31.12.2011, 18:24
  2. internet explorer giriş sayfası etkin değil
    serdarkara tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 17.03.2006, 10:56
  3. Explorer Giriş Sayfası
    tan_vedat tarafından Yazılım forumunda