PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 8 / 41 İlkİlk ... 45678910111218 ... SonSon
205 sonuçtan 36 - 40 arası sonuçlar
    Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ZONGULDAK

Evet kilitlenmeyi çözdüyseniz de full sistem taraması yapmalısınız.Belkibaşka zararlı yazılım da var mı ya da önceki virüs tam olarak temizlendi mi bunu öğrenirsiniz,içiniz rahat eder.Yalnız taramayı yapmadan önce anti-virüs programınızın güncellemesini yapmadan tarama gerçekleştirmeyin zira en son güncelleştirmeden sonra çıkan virüs veya türevlerini tanımaz yoksayar..
    PhenomII X4 955 8 MB, Zalman CNPS10X CPU Fan, Gigabyte MA785GMT-UD2H, Sapphire HD6870 1GB, 2*2GB HiLevel DDR3 1600 MHz, Samsung 320GB 16M SATA2, LG 22XNS40 DVD-RW, Samsung P2250 2ms DVI LCD Monitor, NetMaster CXC-150(uydunet modem), OCZ stealthxstream 600W PSU, Minton kasa, VESTEL HT-728DT 5+1 hop seti (5*20W+60Wwoofer)--Windows 7 64bit Ultimate,

Alıntı Orijinalini Gönderen: fatdur98 Mesajı Görüntüle
    Selamlar...
    İnternet explorer 7 yi yükledim ama memnun değilim.İnternet explorer 6 yı yeniden nasıl yükleyebilirim.

Arkadaşım merhaba,

Başlat'dan Denetim Masasını aç.
    Denetim Masasına sayfasına geldiğinde Program Ekle/Kaldır'a çift tıklayıp sayfanın açılmasını bekle...

Programların listesinden INTERNET EXPLORER 7 yada IE 7 yazısını ve bir kez tıkla...

Tıkladığın zaman orada sağ alt tarafından Dğiştir/Kaldır butonu var...
    O butona bir kez tıklayıp programın kaldırılmasını bekle.

Program kaldırıldığı zaman otomatikmen bilgsayarına İE 6 yüklenecektir.

İyi Günler,
    ALTUNAL

Alıntı Orijinalini Gönderen: padiSah08 Mesajı Görüntüle
    2. yöntem: ad-aware programını kurup scan yaptıktan sonra bulduğu dosyaları tıklayarak next dediğinizde bu sorun ortadan kalkıyor
    aynen,5-6 dakkalık bi scandan sonra işlem tamam
    Asus F3J-C

slm benim sorunum başlattan çalıştır diyorum ( bilgisayarınızı etkileyenkısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi lütfen yöneticinize başvurun ) diye hata veriyor bilgisayar yöneticisi ben olduğuma göre ne yapmam gerekiyor herhangi bir kısıtlama yapmadım nasıl cöze bilirim

Benzer Başlıklar

1. XP de Görev Yöneticisi kilitlenenler için genel çözüm
    Turkceye_evet tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 212
    Son Mesaj: 31.12.2011, 17:24
  2. internet explorer giriş sayfası etkin değil
    serdarkara tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 17.03.2006, 09:56
  3. Explorer Giriş Sayfası
    tan_vedat tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4