PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Başlık: bluetooth sorunu?

Varsayılan bluetooth sorunu?

öncelikle selamlar...

bir bluetooth sorununla karşı karşıyayım.
    ben bluetooth aygıtımı pc me bağladığımda yan komsunun bilgisayarında gözüküyomuşum.bugün beni o uyardı benim bilgisayarımda gözüküyon;başkalarında da gözükebilirsin ve internetinden kullanabilirler diye...
    benimde kafama takıldı.acaba bluetooth u pc ye bağladığımda böyle bi sorun olurmu? internetimden kullanabillirler mi?internet limitli olduğu için bi sorayim dedim.ne yapmam gerekir?şifre koyulabilir mi?bi de şifre konulursa bunu nasıl yapacağım?

yardımlarınız için çok teşekkür ederim...

Bluetooth'unuz açık olduğu sürece belli bir mesafede olan kişiler sizi görür. Ancak bluetooth'unuza ve bilgisayarınıza giriş/erişim kazanmaları için. Size bluetooth tarafından şu şekilde bir uyarı gelir. "XXXX Aygıtı size bağlanmak istiyor Dosya transferi yapılsın mı?" bu tür bir soru geldiğinde eğer sizin telefonunuz yada sizin isteğiniz dışındaysa hemen HAYIR diyin böylece bilgisayarınıza ve internetinize erişim olmayacaktır..

Korkulcak birşey yok sadece kimin ne yapmak istediğini iyice okuyun ona göre evet/hayır diye karar verin.

bana şu ana kadar yazı gelmedi.yani ''xxx kullanıcısı tarafından dosya gönderiliyor.kabul edilsinmi gibilerinden..'
    komşu da diyoki ;
    -ben de açık gözüküyosun.senden internete bağlanılabiliyor.benim şifremi girmeden bağlamasının mümkün olmaması lazım.kafam iyice karıştı

Sen izin vermedikçe kullanamaması gerekiyor. Tabi sisteminizde bir açık yoksa... sisteminizde mutlaka internet security ve benzeri anında müdahale eden ve analiz eden güvenlik yazılımları kullanmalısınız..

Benzer Başlıklar

1. bluetooth sorunu ??? "your bluetooth software license .
    izak tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 12.02.2008, 02:12
  2. SP 2 de Bluetooth Sorunu
    Nemesis_54 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 05.06.2007, 20:48
  3. usb ve bluetooth sorunu
    hamdikucuk tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 08.05.2006, 21:40
  4. Bluetooth sorunu