PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan amazon.com'dan alisveris yapsam sorun olur mu?

merhabalar,
    amazon.com sitesinden bir hamster kafesi almak istiyorum ama herhangi bir problemle karsilasir miyim diye de endise ediyorum..ornegin gumrukte bu tarz bi sipariste sorun cikar mi? konya'dayim su an ve boyle bi sorun cikarsa istanbul'a gitmem gerekir heralde? bi de gumrukte ayri bir para istenir mi, sonucta daha guzel bir kafes daha ucuza gelicek derken gumruk masrafi ile falan daha pahaliya patlar mi bana? gumrukte takilir mi veya baska bi sorun dolayisiyla? eger bu siteden alisveris yapan arkadaslar varsa ve bana yardimci olurlarsa cok sevinirim..simdiden tesekkurler..

gnelde gümrkte büyük çaplı paketlere bakılıyo ağırlıklarınıda göz önünde bulundurmak lazım ben ebaydan geçen hafta gps cihazı aldım gümrük bedeli olarak 1,5 ytl ödedim. aslında o anki muayene memuruna bağlı işler canı isterse geçiriyo canı istemesse geçirmiyo :P

e peki gumruge gitmek falan gerekiyor mu yani paketi almak icin? direkt konya'ya gelmez mi paket?

adrese geliyo zaten bana ups firması öle dedi gümrük bedeli var bunun dedi ne kadar die sordum 1,5 ytl dedi hemen verdim bende :P

hmm, anladim dostum, tesekkurler..zaten ben bi denedim, hamster kafesi girdiginiz adrese gonderilemiyor dedi, sanirim turkiye icin kafes gondermiyorlar..ingilizce de yarim yamalak olunca anlamadim pek

Benzer Başlıklar

1. o. c. sorun olur mu?
    Jean_Baptiste tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 22.08.2006, 22:22
  2. p3 866 ya o/c yapsam nasıl olur
    mach1 tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 16.08.2006, 23:40
  3. Alisveris Sepeti
    soguz tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 06.07.2006, 15:31
  4. Amazon.com'dan alışveriş yapan var mı?
    celik28 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 19.07.2005, 16:15
  5. Kendim suyla soğutma yapsam fiyatı ne kadar olur yaklaşık???
    ucahmetuc tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 11.07.2005, 01:43