PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > İnternet, Ağ ve Güvenlik
Bu Sayfayı Yenile Google Adsense soruları-cevapları-tavsiyeleri
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#6) Eski
Forum Gurusu

samterk Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: İstanbul
Varsayılan 09.04.2007, 01:58

Ben ilk ödemeyi merak ediyorum. Bana "Hesabın doğruluğunu onaylamak için 10 gün içinde hesabınıza küçük bir miktar yatıracağız" dendi, bu miktar ne kadar?
Alıntıyla Yanıtla
  (#7) Eski
Yönetici

Katılım Tarihi: 2002
Yer: Istanbul
Varsayılan 09.04.2007, 02:18

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: samterk Mesajı Görüntüle
Ben ilk ödemeyi merak ediyorum. Bana "Hesabın doğruluğunu onaylamak için 10 gün içinde hesabınıza küçük bir miktar yatıracağız" dendi, bu miktar ne kadar?
1 YTL civarında bir para yatırıyorlar. Gelen EFT açıklamasında bir kod var. O kodu Adsense ayarlarının olduğu ödeme bölümüne girmek gerekiyor.
Alıntıyla Yanıtla
  (#8) Eski
Yönetici

Varsayılan 11.04.2007, 00:59

Adsense için bir optimizasyon önerisi:

Bannerlar için kullanacağınız renkleri mutlaka siteyle bütünleşik olarak kullanın. Kısacası çerçeve rengi, arkaplan rengiyle aynı renkte olsun ki çerçeve görünmesin. Ayrıca bannerin kendi arkaplan rengi siteyle aynı arka plan renginde olsun ki bütünleşme yaşansın. Uzmanlar bir banner'ın, renkleriyle bas bas bağırmasının "reklam körlüğüne" yol açabileceğini söylüyorlar. Bu yüzden reklamları mümkün olduğunca siteye gömmeye özen gösterin.

Örnekler:

Yukarıdaki örnekte reklam site içeriğine gömülmüş durumda ve aynı renkleri kullanmakta.

Siteniz koyu renklerden oluşuyorsa, yukarıdaki örnekte olduğu gibi reklamları kontrast renklerle de kullanabilirsiniz.
Alıntıyla Yanıtla
  (#9) Eski
Yönetici

Varsayılan 14.04.2007, 00:56

Sitesinde Google Adsense olan site sahiplerine bir uyarı:

Ne olursa olsun sakın gidip sitenizde yayınlanan reklamlarınıza tıklamayın. Google bu konuda çok katıdır ve bunu tespit edebilmek için gelişmiş sistemleri mevcuttur. İşin sonu hesabınızın iptal edilmesine kadar gidebilir.
Alıntıyla Yanıtla
  (#10) Eski

yagi Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: Ist.
Varsayılan adsense - 14.04.2007, 01:02

Alıntı:
Sitesinde Google Adsense olan site sahiplerine bir uyarı:

Ne olursa olsun sakın gidip sitenizde yayınlanan reklamlarınıza tıklamayın. Google bu konuda çok katıdır ve bunu tespit edebilmek için gelişmiş sistemleri mevcuttur. İşin sonu hesabınızın iptal edilmesine kadar gidebilir.
Tamam ama acaba Google'ın o gelişmiş sistemleri benim de site sahibi olmama rağmen, reklamın potansiyel kitlesi içinde olduğumu filtreleyebiliyor mu? Bazı reklamları merak edip tıklıyorum.

Şu sonucu çıkarabiliriz belki, aynı kişi aynı reklama birden fazla tıklarsa süzecek.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
AÖF soruları ve cevapları? NoXyGeN İnternet, Ağ ve Güvenlik 5 25.04.2008 18:15
Google Adsense Öldümü ? Adsense Profesorlerinden Son An Çağr rkaraca İnternet, Ağ ve Güvenlik 14 25.08.2007 14:22
google adsense melih01 Web ve Grafik Tasarımı 1 01.05.2007 14:38
Google adsense! XLeNoNz İnternet, Ağ ve Güvenlik 2 01.08.2005 16:36
Google Adsense Toad İnternet, Ağ ve Güvenlik 5 13.02.2005 02:44

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

20 gösterim, 2 yanıt

25 gösterim, 3 yanıt

24 gösterim, 2 yanıt

4 gösterim, 5 yanıt

29 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

18 gösterim, 1 yanıt

23 gösterim, 1 yanıt

15 gösterim, 3 yanıt

43 gösterim, 6 yanıt

1 gösterim, 0 yanıt