PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 5 / 59 İlkİlk 1234567891555 ... SonSon
291 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar

@samterk sanırım benim mesajım için söyledin öyle. dün burada @Datcrack başvurabilirsin dedikten sonra başvurdum. tabiki banada ilk önce isteğiniz işleme alındı mesajı geldi. daha sonra da aşağıda ki mail. gece 03:15 de. ve kodları sayfama yerleştirdim. tekrar teşekkürler @Datcrack

Bana göre Galatasaraylılık din gibi mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır.İşte bunun için Galatasaraylıyım ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım.
    Metin Oktay

Gerçekten rekor bir süre. Demekki Google Türkiye oldukça iyi çalışıyor.

peki en fazla hangi siteler kazanır. ben yabancı dilde Türkiye ve Türkiye turizmini anlatan birkaç sayfalık bir site yapsam tabi domainide ona göre alsam (seyahat.turizm,Türkiye v.b. yabancı kelimeler içeren bir domain) tatmin edici bir kazanç sağlarmıyım mesela ayda 50-60 dolar gibi.
    Bana göre Galatasaraylılık din gibi mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır.İşte bunun için Galatasaraylıyım ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım.
    Metin Oktay

azazel; dostum artık o senin sasına ve marifetlierine baglı bence; siten google da aratınca ust sayfalarda cıkmalı; benim bi arkadas bi dizinin videolarını flan koydugu bir site yaptı mesela,b bi blog sitesi yani bedava ama ordan suanana kadar 300 $ kazandı..simdi bende yaptım biseyler ama forum koyamıyorum.. bedava forumların cogu zaten reklamlı...reklamsız ve kendi Google Adsense reklamımı koyabilecegim bir bedava forum hizmeti veren site biliyorusunuz?
    dünyam çöktü,
    format attım ;
    Xp cd'si lazım...!

@selimonay ilginçtir birkaç arama yaptım ilk sıralarda çıkanlar genelde blog siteleri. ayıptır turizm bakanlığı ne iş yapar bu ülkede anlamak mümkün değil milyarlarca dolar harca reklam filmlerine ama internette olma. nasıl bir mantık anlamak mümkün değil.
    Metin Oktay

Benzer Başlıklar

1. Google Adsense Öldümü ? Adsense Profesorlerinden Son An Çağr
    rkaraca tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 25.08.2007, 12:22
  2. google adsense
    melih01 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 01.05.2007, 12:38
  3. Google adsense!
    XLeNoNz tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda