PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 7 / 59 İlkİlk ... 345678910111757 ... SonSon
291 sonuçtan 31 - 35 arası sonuçlar

Question googleyi nasıl yeni siteye eklerim

google adsense i üyeyim ve başka siteye ekledim. ama nereye başvuracağımı bilmiyorum. yardım ederseniz sevinirim.acil

Zaten Adsense üyesiysen, herhangi birşey eklemene gerek yok. Adsense birden fazla site için kullanılabilen bir sistemdir. Sadece hangi sitenin ne kadar getirisi olduğunu takip edebilmek için, reklamı eklerken bir kanal aç ve o sitenin ismini yaz kanal ismi olarak. Örneğin: adres.com.tr ise site kanal ismi: adres-sol-ust-banner . Bu şekilde hangi banner'a tıklandığını ölçebilir ne kadar kazandığını görebilirsin.

tşkkür ederim cevabın için. peki kaç site ekleyebilirsin ve arkadaşının sitesine ekleyebilirmisin?

İstediğin herhangi siteye veya sitelere ekleyebilirsin. Sadece bazı kurallar var. Örneğin bir mail içine reklamı ekleyemezsin gibi.

Pek emin değilim ama google'ın kendi reklamlarımıza tıklayıp tıklamadığımızı nasıl tespit ettiğiniz sanırım buldum. İlk önce şunu düşündüm:
    Aynı ip adresi sürekli olarak google reklamlarına tıklıyorsa ve bunu hergün yineliyorsa, google bunu tespit eder ve reklam sahibinin hesabını kapatır. Ama durum böyle olamaz. Şöyle ki kötü niyetli kişiler rakip sitelerinin kazançlarına engel olmak amacı ile rakiplerinin google reklamlarına sürekli tıklar ve onların hesaplarının kapatılmasına neden olur. O zaman en üstte bahsettiğim mantık yanlış oluyor. Google başka bir mantıkla çalışıyor. İşte o mantık bence şudur:
    Kişi kendi google reklamlarına tıklıyor ve bunu sıklıkla yineliyor. Daha sonra ne kadar kazandım diye bakmak için google hesabına giriş yapıyor ve işte olay burada bitiyor. Az önce reklamlara tıklayan kişi, şimdi google adsense hesabına giriş yapıyor. Google aynı kişi olduğunu da ip kayıtlarından tespit ediyor.Google'ın kendi reklamlarımıza tıkladığımızı anlamamsası için aynı ip adresiyle hem reklamlara tıklayıp hem google adsense hesabımıza giriş yapmamalıyız.

NOT: YUKARIDA ANLATTIKLARIM SADECE BENİM FİKİRLERİM OLUP GOOGLE'IN BU MANTIKLA ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞI BİLİNMEMEKTEDİR. BU FİKİR SADECE GOOGLE'IN ÇALIŞMA MANTIĞINA BULDUĞUM EN MANTIKLI AÇIKLAMADIR!.

Teşekkürler...
    ^^Türkçe'mizi koruyalım^^

Benzer Başlıklar

1. Google Adsense Öldümü ? Adsense Profesorlerinden Son An Çağr
    rkaraca tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 25.08.2007, 12:22
  2. google adsense
    melih01 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 01.05.2007, 12:38
  3. Google adsense!