web'de ses sorunu yaşıyorum
PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar
  1. #1
    Question web'de ses sorunu yaşıyorum
    öncelikle forum'a yeni üye olduğum için herkese merhaba. daha önce sorunlarımı bu forumu okuyarak çözmüştüm, şimdi üye olayım dedim...


    aylardır çözemediğim bir sorunum var. web'deki sesleri alamıyorum. normalde hertürlü formatta müzik dinleyebiliyorum, film izleyebiliyorum, ancak web'de sesler çıkmıyor. youtube gibi sitelerde görüntü var, ama ses yok.. ses kartını güncelledim, flash'ın yenisini yükledim, vs bi takım şeyler denedim olmadı..

    birkaç ay önce kablonet'ten adsl'e geçmiştim. o günden beri yaşıyorum bu sorunu. onunla alakası olduğunu da zannetmiyorum, ama yine de belirtmek istedim.

  2. #2
    Varsayılan
    merhaba;

    aynı sorunla daha önceden karşılaşmıştım. ses kartın için güncel olan sürücüyü yüklemen gerekiyor. sorun'un düzeleceğini tahmin ediyorum.


    kolay gelsin....
    ıntel 4930k-corsaır h100-asus rampage4 extreme-gskıll tridentx 2x8 2400mhz-asus gtx970strix-6tb wd-samsung evo 250gb-corsaır 760T-sync kazemaster-enermax revo 1050watt-aoc i2757fm-samsung sa27950d-logıtech z5500-Z906-creative ZXR-Cyboryg v7-strıke7-logıtech g930 -cyborg mmo7-razer mamba 4g

  3. #3
    Varsayılan
    iptal edildi.....
    En son komiks tarafından düzenlenmiştir: 15.04.2007 23:34 Sebep: iptal edildi
    ıntel 4930k-corsaır h100-asus rampage4 extreme-gskıll tridentx 2x8 2400mhz-asus gtx970strix-6tb wd-samsung evo 250gb-corsaır 760T-sync kazemaster-enermax revo 1050watt-aoc i2757fm-samsung sa27950d-logıtech z5500-Z906-creative ZXR-Cyboryg v7-strıke7-logıtech g930 -cyborg mmo7-razer mamba 4g

  4. #4
    Varsayılan
    sen kartını güncellemeyi daha önce de denemiştim, şimdi de denedim, ama malesef olmuyor.

  5. #5
    Varsayılan
    yok mu bu konuda bilgisi olan????

  6. #6
    Varsayılan
    forumda bilgisayardan gerçekten iyi anlayan insanlar var, ama benim sorunuma yanıt verebilecek kimse yok mu ??

  7. #7
    Varsayılan
    güncelgüncel

  8. #8
    Varsayılan
    Bu sorunu internet explorer ın araçlar menüsünden oradan internet seçeneklerinin gelişmiş sekmesinden halledebilirsin. Baya uzun bir cümle oldu umarım anlatmayı başardım.

  9. Varsayılan
    aylardır çözemediğim bir sorunum var. web'deki sesleri alamıyorum. normalde hertürlü formatta müzik dinleyebiliyorum, film izleyebiliyorum, ancak web'de sesler çıkmıyor. youtube gibi sitelerde görüntü var, ama ses yok.. ses kartını güncelledim, flash'ın yenisini yükledim, vs bi takım şeyler denedim olmadı..


    yukardaki yazıyı başlıktan kopyaladım aynı sorunu bende yaşıyorum ve bende arkadaşın izlediği yolları izlemiştim.bilgisayara format bile attım bunun için ancak hala bir sonuç elde edemedim.

    donanımsal bir sorun olsa hiç ses çıkmaması lazım.flash player ile ilgili bir sorun olsa daha yeni yükledim en son versiyonunu.soundmax i açıyorum webdeki video oynarken ses seviyesi inip çıkıyor yani normal olarak çalışıyor.ancak sesi duyamıyorum. benim ana kartım asus P5 yardımı olur mu bilmiyorum.en azından benimle aynı sorunu yaşayan arkadaş bir kıyaslama yapabilir.adsl bağlantım smileadsl.

    bu konu hakkında bilgisi olanlar veya yardımı olabilecek fikirleri olanlardan yardım istiyorum.saygılarımla

  10. #10
    Varsayılan
    BAŞLAT' tan çalıştır' ı tıklayın ve regedit yazarak kayıt defteri düzenleyicisine girin.
    Sol taraftaki menüyü kullanarak;
    Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\microsoft \Windows
    NT\CurrentVersion\Drivers32 'a kadar ilerleyin.
    Sağ taraftaki boş bir yerde sağ tıklayın YENİ ardından DİZE DEĞERİ ni tıklayarak satır ekleyin. Satırın
    ismini wavemapper olarak değiştirip ENTER'a basın.
    wavemapper çift tıklayın, ve değer verisi bölümüne msacm32.drv yazın ve Tamam'ı tıklayın.

    wavemapper REG_SZ msacm32.drv

    keyifli izlemeler…..


 
Benzer Başlıklar
  1. explorer.exe sorunu yaşıyorum

    constantine tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 30.07.2007, 10:21
  2. Glide2x sorunu yaşıyorum

    DDD tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 04.12.2006, 12:57
  3. Ağda Chat (Winchat) sorunu yaşıyorum

    DDD tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 08.09.2006, 08:28
  4. Rapid'de Upload Sorunu Yaşıyorum

    SamJam tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 27.08.2006, 16:43
  5. AGP 4x 8x sorunu yaşıyorum

    suicide tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 14.07.2005, 07:06