PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Mozilla

Exclamation Mozilla

Arkdaşlar , galiba firefox explorer den daha hızlı ve güvenliymiş. Ben de firefox kullanmaya başladım ama şöyle bir sorun var.MEsela bir online video izleyeceğim sürekli-pluh in istiyor . Kuruyorum sonraki açışımda bir daha istiyor.Aynı siteye explorer7 ile girince çalıyor film. Bir de flash plug- in de istedi buğün .Bu sorun nasıl çözülür sizce?Yoksa ben explorer a geri mi dönsem?

IE 'da flash vs. eklentiler kendiliğinden kurulu oluyor. Fakat Mozilla Opera gibi tarayıcalarda bu mevcut değil. Bunun için eklentiyi indirmen gerekiyor. Bir kere indirdiğinde bir daha indirmene gerek kalmıyor. Deep Freeze gibi bir program kullanıyorsan bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra eklenti siliniyor olabilir. Yoksa dediğin gibi birşey olmaması lazım.

IE, Mozilla boş işler. En iyisi Opera. İndirmek için tıkla

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

FireFox veya IE bazı web sayfalarını veya flash destekli video filmleri seyrede bilmen için eklenti olan Adobe Flash Player'ı ister kendin siteden indir kur istersende FF otomatik olarak indirip kendine entregre etsi bu eklentiyi.Ve şunuda belirteyim internet üstünde bulunan flash içerikli site ve video ları izlemen için bu programı kurmazsan izleyemez sitelere erişimde sorun yaşarsın.

Katılım Tarihi
    2007
    Yer
    Herhangi bir yer

Ben de ie7 yi kullanıyorum.Bana da biraz yavaş gibi geliyor.Bunu kaldırmadan hem operayı ya da firefoxu da indirebilirmiyim.

evet indirip kurabilirsiniz.ama bence ie7 yavaş değil.ie 6 ya göre daha güzel.firefox da güzel bir tarayıcı.

Benzer Başlıklar

1. Mozilla Thunderbird
    JaMaL tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 12.05.2006, 11:56
  2. Mozilla Thunderbird
    AnacondaKamil tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 09.02.2006, 14:13
  3. *.jsp ve Mozilla
    powerslave tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 1