Arkadaşlar nedir bumlar bilgisi olan varmı? Arama yaptım açıklayıcı bilgiye ulaşamadım nette adamın biri bir yazı yazmış her yerde o var sadece. Bilen biri açıklarsa sevinirim.
Teşekkürler.
Bana göre Galatasaraylılık din gibi mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır.İşte bunun için Galatasaraylıyım ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım. Metin Oktay
bir ara bayağı bir salgın olmuş. inanılmaz ilgimi çekti. insanlar bayağı umut ve para bağlamışlar. çok ilginç. ama dediğim gibi ne olduğunu bulamadım. 1 günde %200 geri ödeme vaad eden siteler var hala
Bana göre Galatasaraylılık din gibi mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır.İşte bunun için Galatasaraylıyım ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım. Metin Oktay
Forex'in ne oldugunu, nasil isledigini, nelere dikkat edilmeli gibi konularda Turkce olarak genis ve kolay anlasilir bilgi veren bir web sayfasi: www.forex-turkce.com.
Bu arada, daha onceki maillerinizden okudugum gibi bir gunde falan %200 kar etmek Istanbul kaldirimlarinda bir cuval altin bulmak kadar olasi bir sans!
Boyle vaatlere kanmayiniz!
Hoscakalin...