PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
13 sonuçtan 11 - 13 arası sonuçlar

Şunu söyleyim e-bay oldukça güvenilir bir site.Burdan alışveriş yapan binlerce kişi var.Bizde bundan birkaç ay önce bir termometre-basın-sıcaklık-yükseklik ölçer bir cihaz sipariş ettik.Elimize geçti ama biraz zaman aldığını söylemem gerekir.Bir kaç hafta sürdü.Ancak ürün elimize ulaştı.Siparişlerinizde tam emin değilim ama ülkelerin gümrük vergilerine göre değişiyor.Atıyorum benim aldığım ürün 30 dolarsa çok bir gümrük ve kargo ödemem.Ama genelde 200 dolar ve üzeri bir sipariş verdiğinizde 30-50 arası gümrük ve kargo parası ödersiniz sanırım.Birçok ürünlerde kargo dahil zaten.Size kalan gümrük vergisi.

mnyk46 üyelik girişinde kart numarası istemesi mantıksız yazmışın nerede kart numarası istiyor göremedi,m

Alıntı Orijinalini Gönderen: marilynmanson Mesajı Görüntüle
    merhabalar,
    forumda ebay'la ilgili bi iki konu buldum ama beni tatmin etmedi..
    soyle ki ben ebay'dan guzel bir gozluk buldum, gozlugun turkiye fiyati 375 milyon burda sordum, ebay'da 100 dolar, 20 dolar da kargo tutuyor, 120 dolar..merak ettigim daha once hic bu siteden alisveris yapan oldu mu?
    saticinin profilinden guvenilir biri oldugu anlasiliyor, urunun gelmemesi gibi bir korkum yok ama acaba diyorum gumrukte takilir mi gozluk?
    konya'dayim su an ve gumrukte takilirsa istanbul'a mi gitmem gerekecek + ne civarda bi vergi falan isteyebilirler?
    bir de uyelik istiyor tabi ebay ve daha uye olurken kredi karti numarasi istiyor, bunda bi sakinca yoktur heralde degil mi?
    simdiden cevap yazan arkadaslara cok tesekkur ediyorum..
    burda yazıyor ebayde değil

Benzer Başlıklar

1. amazon.com'dan alisveris yapsam sorun olur mu?
    marilynmanson tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 23.02.2007, 22:08
  2. Alisveris Sepeti
    soguz tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 06.07.2006, 15:31
  3. Ebay'dan Anlayan Varmı?
    MandRaKe tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 03.06.2005, 18:59