PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan ebay'dan alisveris?

merhabalar,
    forumda ebay'la ilgili bi iki konu buldum ama beni tatmin etmedi..
    soyle ki ben ebay'dan guzel bir gozluk buldum, gozlugun turkiye fiyati 375 milyon burda sordum, ebay'da 100 dolar, 20 dolar da kargo tutuyor, 120 dolar..merak ettigim daha once hic bu siteden alisveris yapan oldu mu?
    saticinin profilinden guvenilir biri oldugu anlasiliyor, urunun gelmemesi gibi bir korkum yok ama acaba diyorum gumrukte takilir mi gozluk?
    konya'dayim su an ve gumrukte takilirsa istanbul'a mi gitmem gerekecek + ne civarda bi vergi falan isteyebilirler?
    bir de uyelik istiyor tabi ebay ve daha uye olurken kredi karti numarasi istiyor, bunda bi sakinca yoktur heralde degil mi?
    simdiden cevap yazan arkadaslara cok tesekkur ediyorum..
    i hate love, i love hate

bu konu hakkında aslına bakarsan 1 ay öncesine kadar; benimde bir araştırmam olmuştu, ama ebay'ın güvenilirliği ve istenilen eşya vs.. gümrükte gelirken sıkıntı yaratacağını düşünerek geri vazgeçtim. duyduğum kadarıla ebaydan alışveriş yapanlar var. ama ben pek güvenemedim.

kolay gelsin....
    coreİ7 980x-color master v8-asus r3e-corsaır domınator gt 3x4gb 2000mhz-asus gtx580 MATRIX-120gb ocz revodrıve-60gb ocz vertex2 ssd-2tb wd-2x1tb wd sata3-1tb wd cb-color master hafx-2x sync kazemaster-enermax1050 watt-27" vx2739wm-asus ms238h lcd - logıtech z5500 5.1-creative x-fi tıtanıum hd- logitech dinivo edge-logıtech g19-cyborg rat9-rat7

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Merhaba

Detay, şartlar ve koşullar hakkında pek bir bilgim yok ama e-bay 'ın amazon.com ile birlikte dünyanın en büyük online alışveriş sitelerinden biri olduğunu biliyorum, siteye güven konusunda içiniz rahat olsun.

iyi günler..
    Tekrar Merhaba PCnet = )

Varsayılan ..

tesekkurler arkadaslar, ama dedigim gibi zaten siteye guven konusunda bi endisem yok..onemli olan gozlugun gumrukte takilip takilmayacagi..bi konuda bilgisayar parcasinin gumrukte takilabilecegini yazmislar, o yuzden aklima takildi..dedigim gibi konya'dayim, hic yurtdisi sitelerden alisveris yapmadigimdan bilmiyorum ama gumrukte takilirsa falan gidip kendim almam gerekirse bi anlami kalmiycak benim icin..tekrar tesekkurler..
    i hate love, i love hate

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Alıntı Orijinalini Gönderen: marilynmanson Mesajı Görüntüle
    tesekkurler arkadaslar, ama dedigim gibi zaten siteye guven konusunda bi endisem yok..onemli olan gozlugun gumrukte takilip takilmayacagi..bi konuda bilgisayar parcasinin gumrukte takilabilecegini yazmislar, o yuzden aklima takildi..dedigim gibi konya'dayim, hic yurtdisi sitelerden alisveris yapmadigimdan bilmiyorum ama gumrukte takilirsa falan gidip kendim almam gerekirse bi anlami kalmiycak benim icin..tekrar tesekkurler..
    Bence bu konuda kendiniz bilgi edinin.

T.C. Gümrük Müsteşarlığı

http://www.gumruk.gov.tr/content.aspx?cT=3&cId=b_bilgi

iyi günler..
    Tekrar Merhaba PCnet = )

Benzer Başlıklar

1. amazon.com'dan alisveris yapsam sorun olur mu?
    marilynmanson tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 23.02.2007, 23:08
  2. Alisveris Sepeti
    soguz tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 06.07.2006, 16:31
  3. Ebay'dan Anlayan Varmı?
    MandRaKe tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 03.06.2005, 19:59