+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
-
10.05.2007 16:49 #1
- Katılım Tarihi
- 2007
Wireles Usb Aparatı Kablosuz Modem Yapmak
Arkadaslar wireles usb aparatı isterseniz kablosuz modem yapabilirsiniz ben evde
bir masaustu birde laptop kullanıyordum ve masaustune ağ kablosu ile internete giriyordum airties wus 200 kablosuz modem yaparak simdi laptoplada internete giriyom kablosuz nasıl yapdınız derseniz;
1-Paylasım verin aparat'ın bağlı olduğu bilgisayarın ' lan' bağlantısına
2-Aparatın bağlı oldugu bilgisayarın kablosuz ağ turunu bilgisayarlar arası ağlar yapın
3-Aparatın baglı oldugu bilgisayara yeni bir kablosuz ağ kurun (sifresiz)
4-Aparatın ip kısmına mevcut modemin ip numaralarını girin
5-Aparatın takılı oldugu baglantıyı saglayacak olan
bilgisayara baglanacak bilgisayarın kablosuz ağlar kısmına bilgisayar arası ağ sekline getirin ve kablosuz ağ arattırın.boylelikle usb wireles aparatı kablosuz madem yapa bilirsiniz(yapmak isteyen varsa yardımcı olurum)
-
16.05.2007 12:39 #2
- Katılım Tarihi
- 2007
GEZZ U5 lerde de aynı özellik var..hem de fiyat da uygun
Wireless Usb adaptörün bu özelliği desteklediğini çoğu kullanıcı bilmiyor. Bilenler ise hangi markaların desteklediği hakkında bilgisi yok. Bu ürünün bence alsanız bile zararda değilsiniz. neden mi?
1-şuan usb den access point olarak ayarlayıp kablolu modeminizi kablolu hale getiriyorsunuz. böylece notebook tan kablosuz internetinizi kullanıyorsunuz.
2-ilerde kablosuz modem aldığınız takdirde masaüstü bilgisayarınız wireless usb sayesinde kablosuz hale geliyor.
Ben bu yöntemi evde uyguluyorum.GEZZ U5 wireless ethernet aldım, gayet memnunum.
ürün hem ucuz hem de çok hızlı teknik desteği var. garantisinde sorun yaşanmayan ender ürünlerden...
saygılar..(bununla ilgili sorusu olan varsa da bende yardımcı olabilirim
)
Detaylı bilgi için www.gezz.com.tr den ulaşabilirsin
teknik bilgiyi de 0 212 356 13 70 no lu telefondan da öğrenebilirsin
-
16.05.2007 12:41 #3
- Katılım Tarihi
- 2007
kablolu modemi kablosuz yapmak. GEZZ U5 lerde de aynı özellik var.hem fiyat da uygun
Wireless Usb adaptörün bu özelliği desteklediğini çoğu kullanıcı bilmiyor. Bilenler ise hangi markaların desteklediği hakkında bilgisi yok. Bu ürünün bence alsanız bile zararda değilsiniz. neden mi?
1-şuan usb den access point olarak ayarlayıp kablolu modeminizi kablolu hale getiriyorsunuz. böylece notebook tan kablosuz internetinizi kullanıyorsunuz.
2-ilerde kablosuz modem aldığınız takdirde masaüstü bilgisayarınız wireless usb sayesinde kablosuz hale geliyor.
Ben bu yöntemi evde uyguluyorum.GEZZ U5 wireless ethernet aldım, gayet memnunum.
ürün hem ucuz hem de çok hızlı teknik desteği var. garantisinde sorun yaşanmayan ender ürünlerden...
saygılar..(bununla ilgili sorusu olan varsa da bende yardımcı olabilirim
)
Detaylı bilgi için www.gezz.com.tr den ulaşabilirsin
teknik bilgiyi de 0 212 356 13 70 no lu telefondan da öğrenebilirsin
-
30.06.2010 14:58 #4
- Katılım Tarihi
- 2010
Benzer Başlıklar
-
dell hdd aparatı
maganda tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 23.04.2007, 22:47 -